Kanapulla-pestopasta

Atrian pastaruokia varten valmiiksi maustetusta kanan jauhelihasta valmistuu lihapullat niin, ettei sekaan tarvita mitään muuta. Kevyt kanan jauheliha ja rouskuva parsakaali ovat täydellinen yhdistelmä täyteläisen peston ja pastan kanssa.

4:lle 
Valmistusaika 30 min

Raaka-aineet:

1 pkt (360 g) Atria Perhetilan Maustettu Kanan Jauheliha Pasta
2 rkl öljyä paistamiseen
250 g pastaa
suolaa
1 parsakaali tai 400 g broccolineja pilkottuna
1 dl raastettua parmesaaania
2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
tuoretta basilikaa

2 dl valmista pestoa tai kotitekoista pestoa esim. alla olevan reseptin mukaan

Pesto:

1½ dl oliiviöljyä
1 ruukku basilikaa
2 rkl pinjansiemeniä
1 valkosipulinkynsi
½ tl suolaa
½ dl parmesaania raasteena

Jos teet peston itse, aloita siitä. Surauta kaikki peston ainekset sauvasekoittimella tai blenderillä tasaiseksi.

Muotoile kanan jauhelihasta pieniä pyöryköitä ja kypsennä öljyssä pannulla tai kasarissa. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Lisää kypsennettyjen pyöryköiden joukkoon parsakaali (tai broccolini). Lisää keitetty, valutettu pasta ja pesto sekoita varovasti käännellen.

Viimeistele annokset parmesaanilla, pinjansiemenillä ja basilikalla.