Atrialla on ollut jo vuosien ajan käytössä oma, tarkkaan määritelty Atria Takuumurea ™ -mureutus joka perustuu tarkasti valvotuissa olosuhteissa huolellisesti ja rauhallisesti toteutettavaan raakakypsytykseen.
• Lihat leikataan ja lajitellaan teurastamolla. Takuumureutettavaksi valikoidaan virheettömät, kaikista laadukkaimmat lihat.
• Lihojen ph-arvot mitataan. Atria Takuumurea ™ –mureutukseen kelpuutetaan vain lihat joiden ph-arvo on leikkuuhetkellä alle 6 astetta.
• Paloiteltu ja puhdistettu liha pakataan ilmatiivisiin tyhjiöpakkauksiin. Näin varmistetaan mahdollisimman korkea hygieenisyys ja vähäinen bakteeritoiminta.
• Lihat viedään Takuumureuttamoon. -1-asteisissa kammioissa lihoja raakakypsytetään tarkkaan valvotuissa olosuhteissa 4-6 viikon ajan, ruhonosasta riippuen.
• Atria Takuumurea ™ –lihat suuntaavat Nurmosta kohti kauppoja ja ravintoloita, ja todellisten lihanystävien lautasia.
Atria Takuumurea™ -lihan tunnusmerkkeihin kuuluvat tumma väri, pehmeys ja hapahko tuoksu. Atria Takuumurea™-liha on aina laadukasta, suomalaista naudanlihaa.