Merkitsimme tilakohtaisen hiilijalanjäljen pakkauksiin ensimmäisenä maailmassa

Ympäristöstä huolehtiminen on meille tärkeää, ja temme jatkuvasti töitä sen eteen. Nyt merkitsimme tilakohtaisen hiilijalanjäljen tuotepakkauksiin, ensimmäisenä maailmassa. Laskemalla hiilijalanjäljen tilatasolla ymmärrämme vielä perusteellisemmin, mistä toimintamme päästöt syntyvät ja miten voimme niitä pienentää.

Tilakohtainen hiilijalanjälkiluku nurmolaisen Alatalon tilalta tulevissa tuotteissa on kuitenkin vain yksi askel. Ja askeleita on monia, sillä tärkein tavoitteemme tällä hetkellä, on hiilineutraali ruokaketju vuoteen 2035 mennessä.

Lue lisää tilakohtaisesta hiilijalanjäljestä tästä.

Lue lisää Atrian vastuullisuusstrategiasta

Vastuullisesti tuotettua ruokaa, josta tulee parempi mieli. 

Me Atrialla haluamme varmistaa, että saat maistuvaa ja vastuullisesti valmistettua ruokaa kaikkiin ruokahetkiin – syötpä nopeasti, hitaasti, yksin tai yhdessä. Tunnemme tuottajamme ja tiedämme, että kaikki käyttämämme liha on kotoisin suomalaisilta perhetiloilta, joissa ympäristön ja eläinten hyvinvoinnin vaaliminen ja ruuan vastuullisuus on kunnia-asia. Me tähtäämme jatkuvasti parempaan, kestävämpään kotimaiseen ruoantuotantoon vähentämällä hiilidioksidipäästöjä, minimoimalla hävikkiä ja kehittämällä pakkauksistamme yhä ekologisempia. 

Lupaamme tehdä vastuullista ruokaa, joka on aina paremman mielen puolella.