Natalia Salmelan Vihreä kana-vuohenjuustowrap

Satokausikalenterin toimitusjohtaja ja lifestylebloggaaja Natalia Salmela hyödynsi tässä rieskawrap-reseptissään vihanneslokerossaan majailevia broccoliinia että kesäkurpitsaa. Molemmat päätyivät rieskan väliin tällä kertaa pannun kautta, mutta Natalia muistuttaa että sekä broccoliini ja kesäkurpitsa ovat siitä kivoja kasviksia, että sopivat sekä sellaisenaan, että kypsennettyinä syötäväksi. Oikein kiireisenä hetkenä ne voi siis rullata rieskaan myös suoraan pakkauksista, pelkän huuhtelun kautta.

Broccolinin ja kesäkurpitsan sijaan voit toki kietasta wrapiin kasviksia oman makusi tai vihanneslokerosi tarjonnan mukaan.

Natalian Vihreä kana-vuohenjuustowrap

2:lle

valmista alle 10 minuutissa

4 rieskaa
1 pieni kesäkurpitsa
öljyä kuullottamiseen
100g broccoliinia
1/2 pkt Atria Murea & Nopea Kana -suikaleita
2 rkl pehmeää vuohenjuustoa
basilikaa koristeluun


Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäissuunnassa ohuksi suikaleiksi. Sivele rieska vuohenjuustolla. Lisää pannulle öljy ja kuullota kesäkurpitsaa ja broccoliineja noin 5 minuutin ajan käännellen. Lisää pannulle Atria Murea & Nopea Kana -suikaleet ja pyöräytä kasvisten joukkoon. Voit lisätä suikaleet myös kylmänä wrapiin. Nosta täyte rieskan keskelle, kääräise tiukaksi rullaksi ja tarjoile sellaisenaan tai kahteen osaan leikattuna.

Lisää reseptivinkkejä
Murea & Nopea -suikaleista
LUE LISÄÄ