Kanafajitakset nektariini-tomaattisalsalla

Tämän reseptin takana on MUTSIS ON -blogista tuttu Emilia Huttunen. Kolmen lapsen äiti pyöräytti Murea & Nopea -kanasuikaleista ihanan värikkäät hedelmäiset fajitakset, jotka maistuivat koko perheelle.

MUTSIS ON -Emilian anafajitakset nektariini-tomaattisalsalla

1 punasipuli
2 paprikaa
1 valkosipulinkynsi
2 avocadoa
2 rkl öljyä
1 pss tacomaustetta
2 pkt Atria Murea & Nopea -kanaa
1 prk creme fraichea
1 pkt tortillalättyjä

Nektariini-tomaattisalsa:
2 nektariinia
1 rs kirsikkatomaatteja
1/2 ruukku lehtipersiljaa
1/2 lime
1 rkl oliiviöljyä
1/2 tl suolaa
mustapippuria

Valmista ensin salsa. Huuhtele nektariinit ja kirsikkatomaatit. Kuutioi nektariinit kulhoon ja puolita joukkoon kirsikkatomaatit. Hienonna sekaan lehtipersilja
ja purista limen mehu. Mausta salsa oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita ja jätä maustumaan.

Suikaloi punasipuli ja paprika sekä hienonna valkosipulinkynsi. Halkaise avocadot ja poista kivet. Koverra hedelmänliha kuorista keittolusikalla ja viipaloi hedelmät puolirenkaiksi. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljyä sekä paprikat ja sipulit. Paista kasviksia keskilämmöllä välillä sekoitellen noin 4 minuuttia ja mausta ne tacomausteella. Lisää sitten pannulle myös jo valmiiksi kypsät kanasuikaleet ja jatka paistamista hetken aikaa. Lämmitä tortillalätyt pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä tortillalätyt kana-paprikapaistoksella, salsalla, avocadoviipaleilla ja viimeitele creme fraichella.

Lisää reseptivinkkejä
Murea & Nopea -suikaleista
LUE LISÄÄ