Helsingin Messukeskuksessa 26.-29.10.
Turun Ruoka- ja Viinimessuilla ylistystä kerännyt tasting rantautuu nyt Helsinkiin.
Tule nauttimaan ruoan ja viinin yllättävistäkin yhdistelmistä Atria Mestareiden ja sommelierin opastuksella Viini ja Ruoka -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 26.-29.10.
Meet Meat -tastingmenu pitää sisällään kolmen ruokalajin kokonaisuuden, jossa pääosaa esittävät Atrian Takuumurea-sarjan laadukkaat pihvilihat. Jokaisen ruokalajin kanssa tarjoillaan sommelierin pieteetillä valitsema viini. Koe annosten ja viinit upeat harmoniat, tunnista sovittajat ja välittäjät.
Meet Meat -tastingiin pääset osallistumaan ilman ennakkovarausta Viini ja Ruoka -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. Kymmenen hengen kattaukset järjestetään liukuvasti noin puolen tunnin välein. Saapumalla ajoissa paikalle varmistat paikkasi haluamassasi kattauksessa. Tasting-kokonaisuuden hinta on huippuedullinen, saat koko tasting-kokonaisuuden kahdella viinilipulla.
Atria Viljaporsaan Fileepihviä California palsternakka-timjamikinuskilla
Katso resepti
Atria Takuumureaa Naudan Pihvilihaa 54°C, puuroa ja jäkälää
Katso resepti
Atria Takuumureaa Naudan ulkofileepihviä Black & White käpyvaahdon kera
Katso resepti
It’s Gastro Cocktail time! Meet Meat -tastingin lisäksi Atria Mestareilla on tapahtumassa pystyssä cocktailpiste, josta tarjoillaan uusista Gastro-makkaroista tehtyjä cocktailpaloja kaikille messuvieraille. Tule, ja anna aivan uudenlaisten makkaraherkkujen viedä kieli mennessään!
Tapahtuma on avoinna:
To 26.10. klo 12-20
Pe 27.10. klo 10-20
La 28.10. klo 10-20
Su 29.10. klo 10-18