MasterChef 2021-resepti: Max Seeckin intialainen kanahassuttelu

Kana
200 g Kanan sisäfileitä
2 Punaista chiliä
2 Valkosipulinkynttä
2 cm Inkivääriä
1/2 ruukku Korianteria
2 rkl Punaista currytahnaa
Pippuria
Suolaa

Linssimuhennos
2 dl Linssejä
Suolaa

Kermaviilikastike
1 Kurkku
200 g Kermaviiliä
2 rkl Sitruunanmehua
1 rkl Hunajaa
Pippuria
Suolaa
 
Currykastike
2 rkl Punaista currytahnaa
2 rkl Öljyä
1 rkl Hunajaa
1 dl Kermaa
1 Valkosipulinkynsi
1/2 Punainen chili
1 tl Curryjauhetta
1 tl Juustokuminaa
Suolaa

1. Valmista kermaviilikastike. Kuori kurkku ja pilko isoiksi paloiksi.
Laita blenderiin kaikki raaka-aineet ja sekoita kylmäksi kermaviilikastikkeeksi. 
Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Valmista kana. Laita kaikki raaka-aineet vakuumipussiin.
Kypsennä 68-asteisessa sirkulaattorissa noin 20 minuuttia.

3. Valmista currykastike. Laita kaikki muut raaka-aineet paitsi kerma pannulle.
Kun currytahna on kuullottunut, lisää kerma ja keitä hieman kasaan.
Laita kypsät kanan sisäfileet kastikkeeseen.

4. Valmista linssimuhennos. Keitä linssit ohjeen mukaan suolavedessä.

5. Kokoa annos. Koristele korianterilla ja tarjoile tuoreiden vihanneksien kanssa.