Meille antibioottivapaus on luonnollista

Kun syöt Atria Perhetilan -kanaa, tiedät aina, miltä tilalta liha on peräisin. Voit myös olla varma, että kana ei ole koskaan saanut antibiootteja.

Turvallisuus tarkoittaa Atria Perhetiloille ehdottoman puhdasta ruokaa, jossa ei ole lääkejäämiä. Ja kun ruoka on puhdasta, se on myös maukasta. Atria-tiloilla hyvien olosuhteiden ja huolellisen hoidon ansiosta kanat voivat hyvin eivätkä tarvitse antibiootteja. Atria Perhetilan -merkki takaa poikkeuksetta, että tilallinen vastaa lihan ensiluokkaisesta laadusta ja puhtaudesta omalla nimellään.

Etenkin ravinto vaikuttaa ratkaisevasti lintujen terveyteen. Siksi kanat syövät Atria Perhetiloilla vain Suomessa valmistettua rehua, jossa on runsaasti kotimaista kauraa.

Atrian suomalainen kana on ulkomaista lihaa vastuullisempi ja turvallisempi valinta. Syömisestä jää hyvä maku, kun tietää syöneensä todennäköisesti maailman puhtainta lihaa.

Maailman puhtaimmat kanat eivät syö antibiootteja

Maailman puhtain

Maailman puhtain

Atrian maailman puhtain ruoka on tehty suomalaisesta, maailman puhtaimmasta lihasta.

1. Maailman puhtain liha saadaan terveistä ja hyvinvoivista tuotantoeläimistä; terveet eläimet eivät tarvitse lääkitystä. 

2. Eläimet syövät puhdasta rehua, valtaosin suomalaista viljaa 

3. Tästä puhtaasta ja arvokkaasta raaka-aineesta Atria valmistaa tarkoin valvotuissa oloissa maailman puhtaimpia ruokatuotteita, joiden tuoteturvallisuus ja maku ovat maailman kärkeä.  

Eläinten hyvinvointi

Puhdas, suomalainen rehu

Turvallinen elintarviketuotanto