#possulive

Maailman puhtaimman lihan tuotanto kestää tarkastelun. Siispä lähetämme jälleen livelähetystä suoraan Honkalan tilalta Nurmosta tiistaina 5.3. kello 8–20!

Lisäksi aamulla kello 9 lähetämme Facebook-liveä, jossa asiantuntijamme kertovat, kuinka meidän possuja hoidetaan. Live lähetetään Honkalan Showroomista, josta on suora näköyhteys Possuliven possujen karsinaan. Asiantuntijoina ovat Atria Sika -ketjun kehityspäällikkö Niina Immonen, eläinlääkäri Taneli Tirkkonen ja Honkalan sikatilan isäntä Pentti Honkala.

Honkalan tila kuuluu Atrian antibioottivapaaseen Atria Sika -ketjuun. Honkalassa possut ruokailevat noin kello 8.15, 11.30, 15.20 ja 19.30. Silloin – varsinkin silloin – on karsinassa melkoinen tohina päällä. Tervetuloa seuraamaan!

Lue lisää

Puhtaus ja alkuperä - ne ovat tärkeitä eroja, vaikka niitä ei näe.

Suomalainen liha on puhdasta. Atria Perhetiloilla lihan puhtaus on viety vielä askeleen pidemmälle: huolellinen eläinten hoito ja ensiluokkainen ravinto takaavat, että possut eivät tarvitse koskaan antibiootteja. Voit olla varma lihan turvallisuudesta, kun pakkauksessa oleva merkki kertoo täydellisestä antibioottivapaudesta. Pakkauksesta näet myös, miltä tilalta liha on peräisin.

Uskallamme väittää, että Atria Perhetiloilta tulee maailman puhtainta lihaa. Ja kun liha on puhdasta, se on aina myös maukasta.

Atrian maailman puhtain ruoka on tehty suomalaisesta, maailman puhtaimmasta lihasta.

1. Maailman puhtain liha saadaan terveistä ja hyvinvoivista tuotantoeläimistä; terveet eläimet eivät tarvitse lääkitystä.

2. Eläimet syövät puhdasta rehua, valtaosin suomalaista viljaa

3. Tästä puhtaasta ja arvokkaasta raaka-aineesta Atria valmistaa tarkoin valvotuissa oloissa maailman puhtaimpia ruokatuotteita, joiden tuoteturvallisuus ja maku ovat maailman kärkeä.

Eläinten hyvinvointi

Puhdas, suomalainen rehu

Turvallinen elintarviketuotanto