Nurmelan tila
Nurmelan tila
Nurmelan tila

Broileritilat

Nurmelan tila

Tietoa tilasta

  • Isäntäpari Kari ja Mervi Korvola
  • Broilerikasvatus aloitettiin 1991, sitä ennen Nurmela oli pelkästään viljanviljelytila.

”Haasteita ja yllätyksiä tulee aina, kun ollaan elävän materiaalin kanssa tekemisissä”

Nurmelan tilalla Isossakyrössä aloitettiin broilerikasvatus vuonna 1991. Tilan isäntä Kari Korvola oli siihen asti viljellyt kotitilallaan viljaa. Tilanpidon hän aloitti vuonna 1981 yhdessä vaimonsa Mervin kanssa.

Korvolan perheeseen kuuluu isäntäparin lisäksi kolme aikuista lasta. Mervi-emännällä on työpaikka kirjastossa.

Työ tilalla on Karin mukaan sopivasti vaihtelevaa, eikä hän ole katunut valintaansa ryhtyä broilerikasvattajaksi.

”Selvää on, että haasteita ja yllätyksiä tulee aina, kun olallaan tekemisissä elävän materiaalin kanssa.”

Korvolan perheessä on aina syöty paljon broileria. Isännän suosikki on itse maustettu naturel.

”Marinadeista ei meillä piitata.”

Hae Atrian Tiloja

Vastuullisen toiminnan periaatteet