Syödä suomalaista lihaa

1. Jokaisella on oikeus

Syödä suomalaista lihaa

Kaikki alkaa turvallisuudesta ja puhtaudesta. Atrian liha on todistetusti sekä puhdasta, että turvallista. Aina 100% suomalaista ja suomalaiselta maatilalta lähtöisin. Se on laatua, jonka voit maistaa kaikissa tuotteissamme. 

Ei voi tuoda

2. Maaseutua

Ei voi tuoda

Ilman maataloutta ei ole maaseutua. Ja maaseutu elää sinun teoistasi — ostamalla suomalaisten tilojen ruokaa tuet suomalaista maaseutua. Samalla kun tuontilihan määrä kasvaa, suomalaisen tilojen määrä vähenee. Katso itse, ja mieti miksi ostaisit kotimaista.

Työssä kiinni

3. Pidetään Suomi

Työssä kiinni

Koko Suomi hyötyy jokaisesta kotimaisesta ostoksesta. Tiesitkö, että jos jokainen suomalainen ostaisi yhdellä eurolla kuukaudessa enemmän suomalaisia tuotteista, se toisi vuodessa 1000 uutta työpaikkaa. Valitse siis viisaasti kaupan hyllyllä.

Vastuullinen kasvatus

4. Parhaan tiedon mukainen

Vastuullinen kasvatus

Atrialaisilla tiloilla eläintenpito nojaa uusimpaan tutkimustietoon ja tapahtuu yli 200 eläinlääkärin valvonnassa. Ei siis ihme, että suomalaisen sian terveysrekisteri on kattavampi kuin ihmisellä. Suomessa sioilla on riittävästi tilaa, ja näin ehkäistään sikojen stressaantumista ja häntien puremista. Suomi on yksi harvoista Euroopan maista, joka noudattaa typistämiskieltoa.

Takaa laadun

5. Oikea eläinten ruokinta

Takaa laadun

Atrialla hyvä maku alkaa tilalta. Siksi tarjoamme tuottajillemme puhtaan, kotimaisen rehuvaihtoehdon. Atrialainen A-rehu on geenimuuntelusta vapaata. Oikeanlainen ruokinta takaa niin eläinten kuin ihmisten hyvinvoinnin. Puhtaasta mausta puhumattakaan.

Ostat lähiruokaa

6. Kun ostat Atriaa

Ostat lähiruokaa

Kun ostat Atriaa, ostat kotimaista lihaa, jonka tuotanto- ja kylmäketjun pitävyydestä ja kuljetusten nopeudesta voit olla varma. Mieti siis itse seuraavan kerran kaupan hyllyllä, minkälaisen matkan ostoksesi on tehnyt ja mistä oloista lähtenyt.

Vain tarvittaessa

7. Käytämme antibiootteja

Vain tarvittaessa

Suomessa antibioottien käyttö on minimissään ja yksi alhaisimmista Euroopassa. Päinvastoin kuin muualla, Suomessa EI eläimiä lääkitä ennaltaehkäisevästi. Meillä kasvuolosuhteet ja terveysseuranta ovat sellaiset ettei mm. broilereitamme ole kolmeen vuoteen tarvinnut lääkitä ollenkaan.

Jäljittää tilalle

8. Atrian tuotteet voi

Jäljittää tilalle

Me Atrialla tiedämme aina, mistä eläimet meille tulevat. Siksi tilan nimikin näkyy yhä useammissa pakkauksissa, kuten esim. kaikissa Atria Perhetilan broilereissa. Kun tilallinen omalla nimellään takaa parhaan laadun, voit sinäkin olla takuuvarma että saat sitä herkullisinta suomalaista lihaa.

Seisovat tilalliset

9. Atrian takana

Seisovat tilalliset

Atrian liha tulee aina tilalta, ei tehtaasta. Atrian takana vaikuttavat vahvasti tilallisten omistamat osuuskunnat. Heidän äänensä kuuluu käytävillämme, joten voit todellakin olla varma, että Atria-merkin alla myytävä liha on aina ensiluokkaista ja aitoa maaseudun tuotetta. Nyt ja tulevaisuudessa.

Jo vuonna 1903

10. Atrian toiminta alkoi

Jo vuonna 1903

Atrian juuret juontavat 1903 perustettuun karjatilallisten osuuskuntaan, jolla taattiin tilalliselle toimeentulo myymällä oman tilan tuottamaa lihaa. Me pidämme tänäänkin kiinni tilallisten ja suomalaisten yhteisestä hyvästä. Siksi sinäkin voit nauttia ensiluokkaisesta suomalaisesta lihasta joka suupalassa.