Kysymys on tärkeä, eikä siihen ole vain yhtä oikeaa vastausta. Ruokaa tulee tiloilta, pelloilta, laitumilta, navetoista, kanaloista, tehtaista, kaupoista, kaukaa ja läheltä - Suomesta, Atrialta. Ruokaa tulee myös mikrosta, pannulta tai jopa suoraan pakkauksesta.

Tiesitkö, että Atria jäljittää kaikki tuotteensa aina maatiloille asti? Yhä useammassa tuotteessa merkitsemme tilan nimen myös pakkaukseen, jotta sinäkin tietäisit mistä ruokasi tulee. Löydät tilan nimen jo lähes 100 erilaisesta Atria-tuotteesta.

Kun näet pakkauksen kulmassa tilan nimen, se kertoo paljon enemmän kuin vain paikan mistä ruoka on tullut. Se kertoo, että ruoan on tehnyt perhe, joka tekee päivittäin töitä sen eteen, että suomalaista ruokaa on saatavilla joka päivä. Ja sen, että siitä tulee parempi mieli.

Tervetuloa tutustumaan Perhetiloihin

Yhdessä tilallistemme kanssa pidämme Atrialla huolen, että valmistamamme ruoka on aina ympäristöä ja eläinten hyvinvointia kunnioittaen tuotettua, maukasta ja puhdasta.

Tilallisemme ovat omilla nimillään tuotteidensa takana, jotta sinä voit olla varma lihan alkuperästä ja laadusta. Täällä voit lukea lisää tilallisistamme.