Atria n2,0kg Takuumurea Naturell Naudan Sisäfilee

Atria Takuumurea Naturell Naudan sisäfilee n. 2kg

69,90 € / kpl

34,95 € / kg

Takuumurean sisäfileen voi kypsentää vaikka kokonaisena tai leikata pihveiksi. Fileestä tarvitsee vain poistaa ohut kalvo ja se on käyttövalmis. Fileen häntäosa kapenee nopeasti, mutta kokonaisena kypsennettäessä hännän voi taitaa kaksinkerroin ja näin saat koko fileen hyödynnettyä. Sisäfilee sopii myös raakana syötäviin liharuokiin (tartar ja carpaccio). Takuumureat lihat on mureutettu ja säilytetty valvotuissa olosuhteissa -1c vähintään 6 viikkoa.

Atria Takuumurea Naturell Naudan sisäfilee n. 2kg

Kappalepaino n. 2000 g

{{ productsAdded }} {{ productsAdded > 1 ? 'tuotetta' : 'tuote' }} lisätty ostoskoriin!

Tuotetiedot

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 510,0 kJ
Energia 121,0 kcal
Rasva 4,1 g
josta tyydyttynyttä 2,0 g
Hiilihydraatit 0,0 g
josta sokeria 0,0 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 21,0 g
Suola 0,1 g

Suolapitoisuus yksinomaan luontaisesti esiintyvästä natriumista

Alkuperä: Suomi
Teurastettu: Suomi 78
Leikattu: Suomi 78

Säilytysohje

Säilytys alle +6 °C

Yhteystiedot

Atria Suomi Oy
PL 900
60060 Atria

Atrian kuluttajapalvelun maksuton palvelunumero:
Puh. 0800 128742

På svenska

Atria c2,0kg Garanterat Mör Naturell Innerfilé av Nöt

Vikt ca 2000 g

Näringsvärde per 100 gram
Energi kJ 510,0 kJ
Energi kcal 121,0 kcal
Fett 4,1 g
varav mättade 2,0 g
Kolhydrater 0,0 g
varav socker 0,0 g
Kostfiber 0,0 g
Protein 21,0 g
Salt 0,1 g

Saltinnehållet uteslutande beror på naturligt förekommande natrium

Ursprung: Finland
Slaktat i: Finland 78
Styckad i: Finland 78

Förvaring Under +6 °C

Kontaktinformation
Atria Suomi Oy
PL 900
60060 Atria

Konsumentservice
Tel. 0800 128742

Samankaltaisia tuotteita

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok