Raaka-aineet:
noin 2-3 kg luutonta possunkylkeä
noin 2 rkl suolaa
2 rkl jauhettua fenkolia
0,5 rkl rouhittua mustapippuria
0,5 tl kuivattua chiliä
10 oksaa tuoretta rosmariinia
oliiviöljyä
paistinarua
Levitä possunkylki puhtaalle alustalle, ja leikkaa kylki vielä poikittain halki. Tavoitteena on saada mahdollisimman ohut, iso pala jotta lihan rullaus olisi helppoa.
Hiero mausteet lihan pintaan. Hienonna rosmariini ja ripottele se vielä lihan päälle. Kääri liha tiukaksi rullaksi. Sido rulla paistinarulla ja pistele veitsellä rullaan reikiä. Hiero rulla vielä oliiviöljyllä ja paista syvässä astiassa 190-asteisessa uunissa tunnin ajan. Tiputa lämpö 160 asteeseen ja jatka kypsennystä vielä kaksi tuntia. Rullan sisälämmön tulee olla noin 77 astetta.
Tarjoile paahdettujen uunijuuresten kuten nauriin, perunan, porkkanan ja juurisellerin kera, tai italialaisittain pelkän paahdetun leivän päällä.