Atrian kotimarkkina-alue

Atrian kotimarkkina-alue

 

Kansainvälinen Atria

Atria on yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa, Venäjällä ja Baltian alueella. Kotimarkkinoiden lisäksi Atrialla on laajaa vientitoimintaa. Konsernin liikevaihto on yli 1,43 miljardia euroa sen palveluksessa on keskimäärin 4 449 henkilöä. Sen toiminta jakaantuu neljään liiketoiminta-alueeseen. Nämä ovat suurusjärjestyksessä: Atria Suomi, Atria Ruotsi, Atria Venäjä ja Atria Tanska & Viro.

Atrian liiketoiminta-alueet 1.1.2018 alkaen

Vuoden 2018 alusta lähtien Atria-konsernin operatiivista rakennetta ja taloudellista raportointia muutetaan. Atria Skandinavian organisaatiota yksinkertaistetaan ja Ruotsin toiminnoille muodostetaan oma segmentti.

Muutos toteutetaan siten, että Tanskan ja Viron liiketoiminnoista muodostetaan yksi liiketoiminta-alue ja raportoitava segmentti. Uuden liiketoiminta-alueen nimi on Atria Tanska & Viro. Atria Ruotsi raportoidaan omana segmenttinä. Atria Suomi ja Atria Venäjä liiketoiminta-alueet raportoidaan jatkossakin itsenäisinä segmentteinä. Atria julkaisee vuoden 2017 taloudelliset vertailutiedot uusista segmenteistä yhtä aikaa tilinpäätöstiedotteen kanssa 15.2.2018.

Atria-konsernin raportoitavat segmentit ovat 1.1.2018 lähtien:

- Atria Suomi
- Atria Ruotsi
- Atria Venäjä
- Atria Tanska & Viro

Atrian liiketoiminta-alueet

Katso myös

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok