2016

Atria laajenee Ruotsin kasvaville broilerimarkkinoille

Atria laajentaa toimintaansa Ruotsin kasvaville broilerinlihan markkinoille ja ostaa maan johtaviin siipikarjayhtiöihin lukeutuvan Lagerbergsin. 

Kotimaisen broilerinlihan suosio kasvaa Ruotsissa tasaisesti, vuosittain yli viiden prosentin vauhdilla. Tekemällään yrityskaupalla Atria on kasvuvauhdissa mukana tunnetulla ja arvostetulla Familjen Lagerbergs -brändillä. Sen taustalla on yli 50 vuotta Etelä-Ruotsissa toiminut Lagerberg i Norjeby -yhtiö. Sillä on hallussaan koko siipikarjaketju: broilereiden kasvatusta, teurastusta, paloittelua ja jalostusta sekä myyntiä kaupalle ja ammattikeittiöille. Omien kasvattamoiden lisäksi Lagerbergsillä on useita tuotantolaitosten lähellä sijaitsevia sopimustuottajia.

 

Jo kesäkuussa, vain muutama kuukausi yritysoston jälkeen, Atria ilmoittaa merkittävistä panostuksista broilerituotantonsa kehittämiseen Ruotsissa. Atria investoi kolmen vuoden aikana 14 miljoonaa euroa toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Mittava uudistamisohjelma ulottuu tiloilta ja kasvattamoista teolliseen tuotantoon päätyen kuluttajille näkyvään ja maistuvaan Lagerbergs-broileriruokaan. 

lagerbergs_logo_267x182.bmp

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok