2012

100 Nuorta Kokkia täyttää 10 vuotta

Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjelma täyttää 10 vuotta. Vuosien aikana kurssin on käynyt noin 800 ruokaa rakastavaa nuorta – joukossa nykyisiä huippukokkeja.

Huippujen arvostama 

Atria 100 Nuorta Kokkia -kurssilla tehdään muutakin kuin ruokaa. Se on kokonainen oppimis- ja koulutusympäristö, jossa harjoitellaan ruoanlaiton lisäksi onnistuneen liiketoimintasuunnitelman tekemistä, avataan tuotekehitystä sekä opetellaan löytämään oman osaamisen vahvuudet.

Kurssille päästäkseen ei vielä tarvitse olla huippukokki, tosin useat koulutusohjelmassa aloittaneet nuoret ovat jo peruskannuksensa hankkineet. Kurssi herättää vuodesta toiseen suurta kiinnostusta, ei vähiten arvostettujen luennoitsijoidensa ansiosta. Juhlavuotena koulutusohjelman johtajana toimi Aki Wahlman.

Atria 100 Nuorta Kokkia on saanut Suomen Gastronomien Seuralta kunniamaininnan suomalaisen ruokakulttuurin edistämisestä. 

100-nuorta-kokkia.jpg
100_nuorta_kokkia_logo.jpg

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok