Atria on kansainvälinen suomalainen

Atria on kasvava ja kansainvälinen, suomalainen elintarvikealan yritys. Sen menestys rakentuu kolmen kivijalan varaan: ruoan, ihmisten ja perinteiden. Atria on yli 110 vuoden kokemuksella yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa, Venäjällä ja Baltian alueella.

Atrian liikevaihto vuonna 2016 oli 1 352 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 4 315 henkilöä. Konserni jakaantuu neljään liiketoiminta-alueeseen. Ne ovat Atria Suomi, Atria Skandinavia, Atria Venäjä ja Atria Baltia. 

Atrian asiakasryhmiä ovat päivittäistavarakauppa, Food Service -asiakkaat ja alan teollisuus. Lisäksi sillä on omiin tuotemerkkeihin perustuvaa Fast Food -konseptiliiketoimintaa.  

Atrian juuret ulottuvat vuoteen 1903, jolloin perustettiin sen vanhin omistajaosuuskunta. Atria Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lue lisää kansainvälisestä Atriasta

Atrian ensimmäiset 113 vuotta

Atrian ensimmäiset 113 vuotta

Atrian 113-vuotinen historia paikallisesta karjanmyyntiosuuskunnasta kansainväliseksi ruokataloksi on rohkaiseva kasvutarina ruoasta, ihmisistä ja perinteistä. Tarina jatkuu ja kehittyy.

Tutustu Atria historiaan

Sosiaalisessa mediassa