Suomalainen arvostaa kotimaista lihaa

Kuluttaja arvostaa ruoan suomalaisuutta ja haluaa tietää, mistä ruoka pöytään tulee.

Atria on ollut jäljitettävyyden edelläkävijä jo vuodesta 2012, jolloin lanseerattiin ensimmäiset tilakohtaisesti merkityt Atria Perhetilan broilerituotteet. Viime vuosien aikana Atria on tehnyt merkittäviä investointeja tuotannossa jäljitettävyyteen ja koko ketjun läpinäkyvyyteen. Atria jatkaa satsauksiaan puhtaan suomalaisen ruoan tuotantoon vuonna 2017 Nurmon uuden sikaleikkaamon valmistumisen myötä.

– Suomalainen lihantuotanto on perheiden käsissä. Atria on ollut yli sata vuotta suomalaisten tilallisten omistama, ja he tuottavat edelleen Atrian liharaaka-aineen. Atria tekee kaikkensa, että suomalaista lihantuotantoa on vielä sadankin vuoden päästä, painottaa markkinointijohtaja Sanna Päällysaho.