Tuemme ihmisten hyvinvointia

Atrialle on ensiarvoisen tärkeää huolehtia henkilöstön ja kuluttajien hyvinvoinnista.

Kuluttajien hyvinvointiin voimme vaikuttaa tarjoamalla maistuvaa ja terveellistä ruokaa kaikkiin ruokahetkiin. Henkilöstölle haluamme tarjota turvallisen ja merkityksellisen työn, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan.

Maistuvaa ja terveellistä ruokaa kaikkiin ruokahetkiin

Ihmisen hyvinvoinnin perustana on terveellinen ja ravitseva ruoka. Investoimme johdonmukaisesti ravitsemuksen tutkimukseen ja koulutukseen. Näin voimme tukea entistä paremmin ihmisten hyvinvointia.

Kehitämme jatkuvasti olemassa olevia tuotteita ja suunnittelemme uusia. Tuotekehityksessä huomioimme aina tuotteen turvallisuuden, ravitsemuksellisen laadun, maun sekä tarpeen markkinoilla.

Samalla tavoin kuin tavoin kuin tuotteemme myös kuluttajaviestintämme edistää vastuullisesti hyviä ruokahetkiä.

Turvallinen ja merkityksellinen työ

Satsaamme työhyvinvointiin merkittävästi ja se näkyy: esimerkiksi Atria Suomessa työntekijät jäävät eläkkeelle reilut kaksi vuotta myöhemmin kuin suomalaiset keskimäärin.

Turvallisuus on erottamaton osa toimintaamme. Sen parantaminen on jatkuvaa ja pitkäjänteistä kehitystyötä, joka vaatii päivittäistä tarkkuutta. Työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden seurantaan on määritetty koko yhtiölle yhteiset mittarit. Tavoitteenamme on nolla työtapaturmaa koko konsernissa.

Turvallisuuden ohella meille on tärkeää, että työntekijämme voivat kehittyä yrityksen tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti. Haluamme tarjota työpaikan, jossa osaajat viihtyvät. Tavoitteenamme on olla yksi elintarviketeollisuusalan halutuimmista työnantajista.