Atrialla on oma rehutehdas A-Rehu Oy

Atrialla on oma rehuja valmistava yhtiö A-Rehu, jolla on tuotantolaitokset kahdella paikkakunnalla, Ilmajoen Koskenkorvalla ja Varkaudessa. Yhtiö on perustettu vastaamaan oman ketjun viljelijöiden tarpeita. Näin pystymme toimimaan koko rehuketjun kehitystyössä tuottajan kumppanina aina ruokinnan suunnittelusta rehunvalmistukseen ja toimitukseen asti.

 Rehustuksen suunnittelua ohjaavat ensisijaisesti terveydentilan edistäminen ja optimaalisen tuotantotuloksen saavuttaminen. Atrialaiset ruokintaratkaisut suosivat lähirehun käyttöä, perustuen tilalla tai sen läheisyydessä tuotetun viljan käyttöön komponentti- ja seosrehuruokinnassa. Nautakarjan ruokinta perustuu aina tilalla tuotettuun hyvälaatuiseen nurmirehuun.

Teolliset täysrehut valmistetaan pääosin suomalaisesta viljasta jauhamalla sekaan kivennäisiä, hivenaineita, vitamiineja ja muita tarvittavia rehukomponentteja.  Jauhettu rehu puristetaan rakeiksi ja kuljetetaan tiloilla. A-Rehu välittää myös viljaa suoraan tiloilta toisille tarpeiden mukaan.

A-Rehu on myös merkittävä elintarviketeollisuuden sivujakeita eläinten rehuksi hyödyntävä toimija. Välitämme tiloille suoraan elintarviketeollisuudesta rehukomponetteja kuten oluen valmistuksen sivutuotteena syntyvää ohramäskiä sekä Altian Koskenkorvan tehtaalla viljaetanolin valmistuksen sivutuotteena syntyvää tärkkelysrankkia. A-Rehu hyödyntää myös perunateollisuudesta perunajakeita eläinten rehuiksi ja meijereistä maitotuotteita vasikoiden ja sikojen juomarehuksi.

A-Rehu on suomen toiseksi suurin teollinen rehunvalmistaja. 

Klikkaa A-Rehun nettisivuille

A-Rehu löytyy myös Facebookista