Usein kysyttyä rekrytoinnista

Avoimet työpaikat

Usein kysyttyä rekrytoinnista

 

Miten voin hakea Atrialle töihin? Kannattaa käydä katsomassa avoimia työpaikkojamme sivulta Avoimet työpaikat. Jos meillä ei juuri nyt ole tarjolla sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Voinko hakea töihin alle 18-vuotiaana?  Kyllä voit. Mikäli olet täyttänyt 17 vuotta, voit hakea Atrialle kausi- ja kesätöihin. Joihinkin tehtäviin edellytämme kuitenkin 18 vuoden ikää. 

Voinko lähettää hakemukseni ja ansioluetteloni sähköpostitse? Hakemuksia tai ansioluetteloita ei voida vastaanottaa sähköpostitse.  Tämän sivuston kautta jätettynä hakemuksesi ja ansioluettelosi ovat rekrytoivien esimiesten ja rekrytoijien käytettävissä. 

Mitä selaimia suosittelette hakemuksen täyttämiseen? Selaimina suosittelemme käyttämään esim. Internet Explorer, Chrome, Safari tai Firefox. 

Missä muodossa ja kuinka monta liitetiedostoa on mahdollista lähettää? Entä mikä on liitetiedoston maksimikoko? Tiedosto voi olla muodossa .pdf, .doc, .docx. Mukaan mahtuu 5 eri liitettä maksimissaan 10 megaa.

Miten voin olla varma, että hakemukseni on saapunut perille? Kun olet jättänyt hakemuksen, näytöllesi ilmestyy kiitosviesti ja saat hakemuksessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen automaattisen vahvistusviestin.

Luetaanko avoimia hakemuksia, kannattaako sellainen jättää? Kyllä. Täytämme esimerkiksi sesonkien ulkopuolella sijaisuuksia avoimien hakemusten kautta. Avoimia hakemuksia tulee paljon, joten jos haluat erottua joukosta, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman huolellisesti.

Milloin saan palautetta avoimeen hakemukseeni? Hakemusten suuren määrän vuoksi kaikkiin avoimiin hakemuksiin ei valitettavasti pystytä vastaamaan. Sinuun otetaan yhteyttä, jos rekrytointiprosessissa edetään kanssasi.

Olen hakenut Atrialle tiettyyn tehtävään. Miten rekrytointiprosessi etenee? Haun päätyttyä hakemukset käydään läpi, ja käsittelyaika vaihtelee esimerkiksi hakemusten määrän mukaan. Tehtävään sopivimmat hakijat valitaan haastatteluun hakemusten perusteella. Rekrytointiprosessiin voi sisältyä myös henkilöarviointi ja useampi haastattelukierros. Tehtävään valitun kanssa tehdään aina kirjallinen työsopimus. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse heti kun mahdollista, ja viimeistään sen jälkeen, kun valinta on tehty.

Kuinka pitkään hakemustani säilytetään? Voit lukea hakemustietojesi säilyttämisestä tarkemmin tietosuojaselosteestamme.

Miten haen harjoittelupaikkaa tai opinnäytetyön aihetta Atrialta? Kaikki avoimet työpaikat, mukaan lukien harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat, ovat nähtävissä ja haettavissa sivulla Avoimet työpaikat.  Jos avoimia paikkoja ei ole, voit jättää avoimen hakemuksen. Lisätietoja harjoittelupaikoista ja opinnäytetyön tekemisestä voit lukea Opiskelijoille-osiosta.

Milloin Atrian kesätyöhaku on auki? Atrian kesätyöhaku avataan perinteisesti jo joulukuun puolessavälissä. Kesätyöhaku Nurmon tuotantolaitokselle on auki helmikuun ensimmäisen viikon loppuun saakka ja muilla paikkakunnilla mahdollisesti pidempään.

Milloin teette valintoja kesätyöpaikkoihin? Valintojen tekeminen aloitetaan jo hakuaikana. Täytämme vuoden alusta paikkoja sekä talvilomituksiin, että kevät- ja kesäsesonkiin. Laitathan hakemuksesi siis viipymättä matkaan. Valinnat jatkuvat aina huhtikuun loppuun saakka ja toukokuussa paikataan vielä mahdollisesti tulleita peruutuspaikkoja.

Voiko hakemuksen poistaa? Voit ilmoittaa meille sähköpostitse rekrytointi(at)atria.com, jos tilanteesi on muuttunut ja toivot hakemuksesi poistettavan.

Voiko Atrialla suorittaa oppisopimuskoulutuksen? Atrialla järjestetään tarpeen mukaan oppisopimuskoulutuksia mm. lihanleikkaajaksi. Oppisopimuskoulutukseen voit hakea sivujemme kautta silloin, kun paikka on avoimena. Valitettavasti emme järjestä yksittäisiä oppisopimuskoulutuksia.