Usein kysyttyä rekrytoinnista

Avoimet työpaikat

Usein kysyttyä rekrytoinnista

 

Miten voin hakea Atrialle töihin? Käy katsomassa avoimia työpaikkojamme sivulta Avoimet työpaikat. Jos meillä ei juuri nyt ole tarjolla sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Voinko hakea töihin alle 18-vuotiaana?  Kyllä voit. Mikäli olet täyttänyt 17 vuotta, voit hakea Atrialle kausi- ja kesätöihin. Joihinkin tehtäviin edellytämme kuitenkin 18 vuoden ikää. 

Voinko lähettää hakemukseni ja ansioluetteloni sähköpostitse? Hakemuksia tai ansioluetteloita ei voida vastaanottaa sähköpostitse.  Tämän sivuston kautta jätettynä hakemuksesi ja ansioluettelosi ovat rekrytoivien esimiesten ja rekrytoijien käytettävissä. 

Mitä selaimia suosittelette hakemuksen täyttämiseen? Selaimina suosittelemme käyttämään hakemuksen täyttämisessä Chromea, Edgeä, Firefoxia tai Safaria. 

Missä muodossa ja kuinka monta liitetiedostoa on mahdollista lähettää? Entä mikä on liitetiedoston maksimikoko? Sallitut tiedostomuodot: .png, .jpg, .jpeg, .pdf, .txt, .doc, .docx, .zip, .odt, .odp, .mp3. Maksimissaan tiedostokoko voi olla 10 MB. 

Miten voin olla varma, että hakemukseni on saapunut perille? Kun olet jättänyt hakemuksen, näytöllesi ilmestyy kiitosviesti ja saat hakemuksessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen automaattisen vahvistusviestin.

Luetaanko avoimia hakemuksia, kannattaako sellainen jättää? Kyllä. Täytämme esimerkiksi sesonkien ulkopuolella sijaisuuksia avoimien hakemusten kautta. Avoimia hakemuksia tulee paljon, joten jos haluat erottua joukosta, täytä hakemuksesi huolellisesti ja voit jättää meille myös videotervehdyksen.

Milloin saan palautetta avoimeen hakemukseeni? Hakemusten suuren määrän vuoksi kaikkiin avoimiin hakemuksiin ei valitettavasti pystytä vastaamaan. Sinuun otetaan yhteyttä, jos rekrytointiprosessissa edetään kanssasi.

Olen hakenut Atrialle tiettyyn tehtävään. Miten rekrytointiprosessi etenee? Haun päätyttyä hakemukset käydään läpi, ja käsittelyaika vaihtelee esimerkiksi hakemusten määrän mukaan. Tehtävään sopivimmat hakijat valitaan haastatteluun hakemusten perusteella. Rekrytointiprosessiin voi sisältyä myös henkilöarviointi ja useampi haastattelukierros. Tehtävään valitun kanssa tehdään aina kirjallinen työsopimus. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse heti kun mahdollista, ja viimeistään sen jälkeen, kun valinta on tehty.

Kuinka pitkään hakemustani säilytetään? Säilytämme hakemustietojasi rekrytointiprosessin vaatiman ajan, jotta voimme täyttää tietosuojaselosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Kohdennettuihin hakuihin tulleita hakemuksia säilytämme 1,5 vuotta ja avoimia hakemuksia 6 kuukautta. Hakemustietojen säilytysaika alkaa päivästä, jolloin hakemus saapuu järjestelmäämme. Säilytysaika alkaa uudelleen, mikäli päivität hakemustietojasi tai hakemukselle merkitään lopputulema. Linkin  tietosuojaselosteeseemme löydät työpaikkahakemukselta.

Miten haen harjoittelupaikkaa tai opinnäytetyön aihetta Atrialta? Kaikki avoimet työpaikat ovat nähtävissä ja haettavissa sivulla Avoimet työpaikat.  Jos avoimia paikkoja ei ole, voit jättää avoimen hakemuksen. Lisätietoja harjoittelupaikoista ja opinnäytetyön tekemisestä voit lukea Opiskelijoille-osiosta.

Milloin Atrian kesätyöhaku on auki? Atrian kesätyöhaku avataan perinteisesti jo joulukuun loppupuolella. Kesätyöhaku Nurmon tuotantolaitokselle on auki helmikuun ensimmäisen viikon loppuun saakka ja muilla paikkakunnilla mahdollisesti pidempään.

Milloin teette valintoja kesätyöpaikkoihin? Valintojen tekeminen aloitetaan jo hakuaikana. Täytämme vuoden alusta paikkoja sekä talvilomituksiin että kevät- ja kesäsesonkiin. Laitathan hakemuksesi siis viipymättä matkaan. Valinnat jatkuvat aina huhtikuun loppuun saakka ja toukokuussa paikataan vielä mahdollisesti tulleita peruutuspaikkoja.

Voinko itse muokata tai poistaa hakemukseni?  Hakiessasi meille saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pystyt muokkaamaan hakemustasi tai vetäytymään hausta. Hakemuksen muokkauslinkki on tietoturvasyistä voimassa kymmenen päivää. Jos haluat muokata hakemustasi linkin voimassaoloajan jälkeen, linkki vie sinut sivulle, josta voit tilata uuden muokkauslinkin itsellesi. Voit myös ilmoittaa meille sähköpostitse rekrytointi(at)atria.com, jos tilanteesi on muuttunut ja toivot hakemuksesi poistettavan.

Voiko Atrialla suorittaa oppisopimuskoulutuksen? Atrialla järjestetään tarpeen mukaan oppisopimuskoulutuksia mm. lihanleikkaajaksi. Oppisopimuskoulutukseen voit hakea sivujemme kautta silloin, kun paikka on avoimena. Valitettavasti emme järjestä yksittäisiä oppisopimuskoulutuksia.