Haemme kausityöntekijöitä kevät- ja kesäsesonkiin

Kausi- ja kesätyöntekijöiden haku on käynnissä vielä Sahalahdessa.

Nurmon, Kauhajoen,  Koskenkorvan, Seinäjoen, Kuopion, Varkauden ja Forssan tuotannon kausi- ja kesätyöhaku on päättynyt. Hakemuksien käsittely on myös jo aloitettu.

Nurmossa meillä on 6 tuotantolaitosta ja logistiikka: Kaikkiin näihin haemme kesätyöntekijöitä, samoin jokaisen tuotantolaitoksen tekniikkaan sekä neljään henkilöstöravintolaamme. Meillä on n. 50 rekrytoivaa esimiestä, jotka käyvät hakemuksia läpi oman osastonsa tarpeen mukaisesti. Haun päätyttyä esimiehet käyvät ensisijaisesti läpi aikaisemmin Atrialla työskennelleiden hakijoiden hakemuksia. Heitä kutsutaan töihin suoraan hakemuksen perusteella, sillä Atrialla aikaisemmin hyvin suoritettu työ on aina käyntikortti seuraavaan työsuhteeseen.

Pääsääntöisesti hakemuksia käydään läpi töiden aloituspäivämäärän perusteella, eli käsittely painottuu hakijoihin, jotka pystyvät aloittamaan työt helmi-maaliskuussa. Näin alkuvuodesta täytämme talvilomasijaisuuksia. Maalis-huhtikuussa rekrytoimme kevään sesonkeihin eli pääsiäiseen, vappuun ja alkavaan makkarasesonkiin. Kesälomittajia tarvitsemme heti toukokuusta lähtien. Atrialla kesälomat ajoittuvat toukokuusta aivan syyskuun loppuun saakka, joten mitä aikaisemmin pystyt aloittamaan ja myöhempään olemaan, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on tulla valituksi Atrialle.

Tarvitsemme Atrialle n. 700 kesätyöntekijää, joten valintojen tekemiseen menee aikaa. Hakemuksia käymme läpi ja ilmoittelemme valinnoista haastatteluun tai töihin päivittäin. Valinnat saamme hyvin todennäköisesti tehtyä toukokuun puoleenväliin mennessä, mutta peruutuspaikkoja on täytetty aina jonkin verran myös toukokuun lopussa.

 

Kesätyöntekijät viihtyvät porukassamme hyvin. Tuoreimman kyselymme mukaan 99 prosenttia vastaajista oli valmiita tulemaan uudelleen Atrialle töihin, mikä ei ole lainkaan hassumpi ajatus.

”Atrialla työ on mukavaa ja kausityöntekijöillekin maksetaan hyvin.” (Jouni, Atrian kausityöntekijä)

Katso video

Avoimet työpaikat

Teetämme vuosittain kesätyöntekijäkyselyn. Jälleen kerran kyselyn tulokset osoittavat selkeästi, että kesätyöntekijät ovat viihtyneet Atrialla. Yli 99 % vastaajista ovat valmiita tulemaan Atrialle töihin uudelleen ja suosittelemaan Atriaa työnantajana. Vastaajien antamissa avoimissa palautteissa erityistä kiitosta saa esimiestyöskentely ja mahtavat työkaverit! Joka vuosi saamme myös hyviä kehitysehdotuksia, miten voimme vielä entisestään parantaa toimintaamme.

”Minun oli mukava tulla Atrialle kesätöihin ensimmäistä kesää. Esimiesten kanssa sujui asiointi mutkitta ja työkaverit ottivat mielestäni hyvin meidät kesätyöntekijät vastaan. Sai yhdessä nauraa ja jutella työn ohessa, joka on erittäin tärkeää!” (Atrian kesätyöntekijä 2017)

Lue lisää kesätyöstä Atrialla