Atrian kausi- ja kesätyö 2020

Atria Suomi tarjoaa kesätyömahdollisuuksia usealle sadalle tekijälle. Paikkoja on Forssassa, Kauhajoella, Koskenkorvalla, Kuopiossa, Nurmossa, Sahalahdessa, Seinäjoella ja Varkaudessa.
 
Suurin osa kesätyöntekijöistämme tulee työskentelemään Atria Nurmon tehtailla tuotannon eri tehtävissä. Työpaikkoja avautuu jo tammi- helmikuussa talvilomituksiin, maalis-huhtikuussa kevään sesonkeihin ja kesän ajaksi toukokuun tietämillä.
 
Esimiehet kutsuvat hakijoita haastatteluun oman osastonsa sesongin aloituksen mukaan. Haastattelusta saat mukaasi ohjeet elintarvikealalla vaadittavista lakisääteisistä todistuksista (salmonellatodistus, tartuntatautilain mukainen selvitys terveydentilasta ja hygipassi). Tarjoamme kausi- ja kesätyöntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, ilmaiset välipalat kahdesti päivässä ja lähes jokaisessa yhtiössä täydet viikkotyötunnit. Jokainen työntekijä perehdytetään tehtäviinsä huolellisesti.
 
A-Rehu Koskenkorvan ja Varkauden toimipisteisiin voit hakea täyttämällä meille  avoimen hakemuksen. Jos olet kiinnostunut toimihenkilötehtävistä, voit hakea niitä avoimella hakemuksella. Toimihenkilökesätyöpaikat sijaitsevat pääasiassa Seinäjoella ja Nurmossa.

 

Kesätyöntekijät viihtyvät porukassamme hyvin. Tuoreimman kyselymme mukaan 96 prosenttia vastaajista oli valmiita suosittelemaan Atriaa työnantajana, mikä ei ole lainkaan hassumpi ajatus.

”Atrialla työ on mukavaa ja kausityöntekijöillekin maksetaan hyvin.” (Jouni, Atrian kausityöntekijä)

Katso video

Avoimet työpaikat

Teetämme vuosittain kesätyöntekijäkyselyn. Jälleen kerran kyselyn tulokset osoittavat selkeästi, että kesätyöntekijät ovat viihtyneet Atrialla. Yli 99 % vastaajista ovat valmiita tulemaan Atrialle töihin uudelleen ja suosittelemaan Atriaa työnantajana. Vastaajien antamissa avoimissa palautteissa erityistä kiitosta saa esimiestyöskentely ja mahtavat työkaverit! Joka vuosi saamme myös hyviä kehitysehdotuksia, miten voimme vielä entisestään parantaa toimintaamme.

”Minun oli mukava tulla Atrialle kesätöihin ensimmäistä kesää. Esimiesten kanssa sujui asiointi mutkitta ja työkaverit ottivat mielestäni hyvin meidät kesätyöntekijät vastaan. Sai yhdessä nauraa ja jutella työn ohessa, joka on erittäin tärkeää!” (Atrian kesätyöntekijä 2017)

Lue lisää kesätyöstä Atrialla