Haemme kausityöntekijöitä kevät- ja kesäsesonkiin

Olemme aina ajoissa. Kausi- ja kesätyöntekijöiden haku on jo käynnissä. Atria Suomen eri toimipisteet tarjoavat kesätyömahdollisuuksia usealle sadalle tekijälle. Paikkoja on avoinna Nurmossa, Sahalahdessa, Kauhajoella, Forssassa, Koskenkorvalla, Seinäjoella, Kuopiossa ja Varkaudessa. Suurin osa kesätyöntekijöistämme tulee työskentelemään Atria Nurmon tehtaille tuotannon tehtäviin. Työvoimaa tarvitaan mahdollisesti jo alkuvuodesta talvilomituksiin ja kevään sesonkeihin. Viimeisetkin kesätyöntekijät on palkattu yleensä toukokuun tietämillä.

A-Rehu Koskenkorvan ja Varkauden toimipisteisiin voit hakea täyttämällä meille  avoimen hakemuksen. Samoin, jos olet kiinnostunut toimihenkilötehtävistä, voit hakea niitä avoimella hakemuksella. Toimihenkilökesätyöpaikat sijaitsevat pääasiassa Seinäjoella ja Nurmossa.

Kesätyöntekijät viihtyvät porukassamme hyvin. Tuoreimman kyselymme mukaan 99 prosenttia vastaajista oli valmiita tulemaan uudelleen Atrialle töihin, mikä ei ole lainkaan hassumpi ajatus.

”Atrialla työ on mukavaa ja kausityöntekijöillekin maksetaan hyvin.” (Jouni, Atrian kausityöntekijä)

Katso video

Avoimet työpaikat

Teetämme vuosittain kesätyöntekijäkyselyn. Jälleen kerran kyselyn tulokset osoittavat selkeästi, että kesätyöntekijät ovat viihtyneet Atrialla. Yli 99 % vastaajista ovat valmiita tulemaan Atrialle töihin uudelleen ja suosittelemaan Atriaa työnantajana. Vastaajien antamissa avoimissa palautteissa erityistä kiitosta saa esimiestyöskentely ja mahtavat työkaverit! Joka vuosi saamme myös hyviä kehitysehdotuksia, miten voimme vielä entisestään parantaa toimintaamme.

”Minun oli mukava tulla Atrialle kesätöihin ensimmäistä kesää. Esimiesten kanssa sujui asiointi mutkitta ja työkaverit ottivat mielestäni hyvin meidät kesätyöntekijät vastaan. Sai yhdessä nauraa ja jutella työn ohessa, joka on erittäin tärkeää!” (Atrian kesätyöntekijä 2017)

Lue lisää kesätyöstä Atrialla