Atrian kausi- ja kesätyö 2020

Vuoden 2020 kausi- ja kesätyöhakumme on päättynyt. Kiitos kaikille hakemuksensa jättäneille! Teitä oli jälleen aivan valtava määrä.

Hakemuksia on käsitelty paljon jo hakuaikana ja käsittely jatkuu edelleen. Esimiehet kutsuvat hakijoita haastatteluun oman osastonsa sesongin aloituksen mukaan. Haastattelusta saat mukaasi ohjeet elintarvikealalla vaadittavista lakisääteisistä todistuksista (salmonellatodistus, tartuntatautilain mukainen selvitys terveydentilasta ja hygipassi). Seuraamme sesongin kehittymistä ja osa aloituksista voi tulla hyvinkin nopealla aikataululla. Töihin kutsumme heti, kun tiedossamme on tarkka aloitusajankohta. Valintoja teemme ihan toukokuulle saakka.

Jos et ole ehtinyt hakea virallisena hakuaikana, niin voit silti täyttää meille vielä avoimen hakemuksen.

Tarjoamme kausi- ja kesätyöntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, ilmaiset välipalat kahdesti päivässä ja lähes jokaisessa yhtiössä täydet viikkotyötunnit. Jokainen työntekijä perehdytetään tehtäviinsä huolellisesti. 

 

Kesätyöntekijät viihtyvät porukassamme hyvin. Tuoreimman kyselymme mukaan 96 prosenttia vastaajista oli valmiita suosittelemaan Atriaa työnantajana, mikä ei ole lainkaan hassumpi ajatus.

”Atrialla työ on mukavaa ja kausityöntekijöillekin maksetaan hyvin.” (Jouni, Atrian kausityöntekijä)

Katso video

Avoimet työpaikat

Teetämme vuosittain kesätyöntekijäkyselyn. Jälleen kerran kyselyn tulokset osoittavat selkeästi, että kesätyöntekijät ovat viihtyneet Atrialla. Yli 99 % vastaajista ovat valmiita tulemaan Atrialle töihin uudelleen ja suosittelemaan Atriaa työnantajana. Vastaajien antamissa avoimissa palautteissa erityistä kiitosta saa esimiestyöskentely ja mahtavat työkaverit! Joka vuosi saamme myös hyviä kehitysehdotuksia, miten voimme vielä entisestään parantaa toimintaamme.

”Minun oli mukava tulla Atrialle kesätöihin ensimmäistä kesää. Esimiesten kanssa sujui asiointi mutkitta ja työkaverit ottivat mielestäni hyvin meidät kesätyöntekijät vastaan. Sai yhdessä nauraa ja jutella työn ohessa, joka on erittäin tärkeää!” (Atrian kesätyöntekijä 2017)

Lue lisää kesätyöstä Atrialla