Meidän kesä alkaa joulukuussa

Olemme aina ajoissa. Meillä kausi- ja kesätyöntekijöiden haku käynnistyy aina joulukuussa. Atria Suomen eri toimipisteet tarjoavat kesätyömahdollisuuksia usealle sadalle tekijälle. Suurin osa kesätyöntekijöistämme tulee työskentelemään Atria Nurmon tehtaille tuotannon tehtäviin.

Vuoden 2017 kausi- ja kesätyöhakumme on päättynyt. Kiitos kaikille hakemuksensa jättäneille! Tuotannon esimiehet ovat aloittaneet hakemusten käsittelyn. Käsittelemme hakemuksia aloituspäivämäärien perusteella ja haastattelemme alkuvaiheessa niitä hakijoita, jotka voivat aloittaa työt jo maalis-huhtikuun aikana. Aikaisemmin Atrialla työskennelleet valitaan töihin hakemuksen perusteella. Seuraamme sesongin kehittymistä ja osa aloituksista voi tulla hyvinkin nopealla aikataululla. Töihin kutsumme heti, kun tiedossamme on tarkka aloitusajankohta. Valintoja teemme ihan toukokuulle saakka.

Kesätyöntekijät viihtyvät porukassamme hyvin. Tuoreimman kyselymme mukaan 99 prosenttia vastaajista oli valmiita tulemaan uudelleen Atrialle töihin, mikä ei ole lainkaan hassumpi ajatus. Katso tästä video kesätyöntekijämme Jeminan fiiliksistä Atrialla.

Avoimet työpaikat

Teetämme vuosittain kesätyöntekijäkyselyn. Jälleen kerran kyselyn tulokset osoittavat selkeästi, että kesätyöntekijät ovat viihtyneet Atrialla. Yli 99 % vastaajista ovat valmiita tulemaan Atrialle töihin uudelleen ja suosittelemaan Atriaa työnantajana. Vastaajien antamissa avoimissa palautteissa erityistä kiitosta saa esimiestyöskentely ja mahtavat työkaverit! Joka vuosi saamme myös hyviä kehitysehdotuksia, miten voimme vielä entisestään parantaa toimintaamme.

 ”Esimiehet ovat mukavia ja kuuntelevat mitä työntekijällä on asiaa. Ja työkaverit ovat aivan täydellisiä, rento meininki ja hauskat jutut pitävät työnteon mieleisenä.” (Atrian kesätyöntekijä 2016)

Lue lisää kesätyöstä Atrialla