Kesä alkaa usein joulukuussa

Olemme aina ajoissa. Meillä Atrialla kausi- ja kesätyöntekijöiden haku käynnistyy jo joulukuussa. Työvoimaa tarvitaan jo joulusesonkiin, ja viimeisetkin kesätyöntekijät on palkattu yleensä toukokuun tietämillä. Vuosittain tarjoamme kesätyöpaikan useille sadoille tekijöille.

Kesätyöntekijät viihtyvät porukassamme hyvin. Tuoreimman kyselymme mukaan 99 prosenttia vastaajista oli valmiita tulemaan uudelleen Atrialle töihin, mikä ei ole lainkaan hassumpi ajatus.

 ”Esimiehet ovat mukavia ja kuuntelevat mitä työntekijällä on asiaa. Ja työkaverit ovat aivan täydellisiä, rento meininki ja hauskat jutut pitävät työnteon mieleisenä.” (Atrian kesätyöntekijä 2016)

Teetämme vuosittain kesätyöntekijäkyselyn. Jälleen kerran kyselyn tulokset osoittavat selkeästi, että kesätyöntekijät ovat viihtyneet Atrialla. Yli 99 % vastaajista ovat valmiita tulemaan Atrialle töihin uudelleen ja suosittelemaan Atriaa työnantajana. Vastaajien antamissa avoimissa palautteissa erityistä kiitosta saa esimiestyöskentely ja mahtavat työkaverit! Joka vuosi saamme myös hyviä kehitysehdotuksia, miten voimme vielä entisestään parantaa toimintaamme.