Meidän kesä alkaa joulukuussa

Olemme aina ajoissa. Meillä kausi- ja kesätyöntekijöiden haku on käynnistynyt jo joulukuussa. Atria Suomen eri toimipisteet tarjoavat kesätyömahdollisuuksia usealle sadalle tekijälle. Paikkoja on avoinna Forssassa, Kauhajoella, Koskenkorvalla, Nurmossa, Sahalahdessa, Seinäjoella ja Varkaudessa. Suurin osa kesätyöntekijöistämme tulee työskentelemään Atria Nurmon tehtaille tuotannon tehtäviin. Työvoimaa tarvitaan tammi- helmikuussa talvilomituksiin, ja viimeisetkin kesätyöntekijät on palkattu yleensä toukokuun tietämillä.

A-Rehu Koskenkorvan ja Varkauden toimipisteisiin voit hakea täyttämällä meille  avoimen hakemuksen. Samoin, jos olet kiinnostunut toimihenkilötehtävistä, voit hakea niitä avoimella hakemuksella. Toimihenkilökesätyöpaikat sijaitsevat pääasiassa Seinäjoella ja Nurmossa.

Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana. Aikaisemmin Atrialla työskennelleet valitaan töihin hakemuksen perusteella ja uusia hakijoita kutsumme haastatteluun. Seuraamme sesongin kehittymistä ja osa aloituksista voi tulla hyvinkin nopealla aikataululla. Töihin kutsumme heti, kun tiedossamme on tarkka aloitusajankohta.

Kesätyöntekijät viihtyvät porukassamme hyvin. Tuoreimman kyselymme mukaan 99 prosenttia vastaajista oli valmiita tulemaan uudelleen Atrialle töihin, mikä ei ole lainkaan hassumpi ajatus. Katso tästä video kesätyöntekijämme Jeminan fiiliksistä Atrialla.

Avoimet työpaikat

Teetämme vuosittain kesätyöntekijäkyselyn. Jälleen kerran kyselyn tulokset osoittavat selkeästi, että kesätyöntekijät ovat viihtyneet Atrialla. Yli 99 % vastaajista ovat valmiita tulemaan Atrialle töihin uudelleen ja suosittelemaan Atriaa työnantajana. Vastaajien antamissa avoimissa palautteissa erityistä kiitosta saa esimiestyöskentely ja mahtavat työkaverit! Joka vuosi saamme myös hyviä kehitysehdotuksia, miten voimme vielä entisestään parantaa toimintaamme.

 ”Esimiehet ovat mukavia ja kuuntelevat mitä työntekijällä on asiaa. Ja työkaverit ovat aivan täydellisiä, rento meininki ja hauskat jutut pitävät työnteon mieleisenä.” (Atrian kesätyöntekijä 2016)

Lue lisää kesätyöstä Atrialla