Atria tuotannon trainee - väylä kasvuun

Maailman puhtain ruoka tehdään laadukkaasti yhdessä. Atria on Suomen johtava ruoka-alan yritys ja haluamme varmistaa, että meillä on myös tulevaisuudessa alan parhaat osaajat.

Tuotannon trainee-ohjelma on hyvä väylä sinulle, joka olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä, vakituisesta työpaikasta ja uudesta, yliopistotasoisesta elintarviketalouden tutkinnosta. Samalla tutustut laajasti elintarvikealaan ja saat vahvan ymmärryksen koko ruokaketjusta pellolta pöytään.

Atria on isojen mahdollisuuksien ruokatalo. Aiemmista trainee-ohjelmista olemme saaneet erinomaisia osaajia, jotka ovat edenneet urallaan Atrialla. Kukin oman polkunsa kautta. Nyt käynnistyvä trainee-ohjelma on Atrialla jo neljäs laatuaan.

Koulutusohjelman kuvaus

Kaksivuotisessa Atria tuotannon trainee -ohjelmassa on kaksi ulottuvuutta: arkipäivän työssäoppiminen ja yliopistotasoinen elintarviketalouden PD-ohjelma.

Oppimista atrialaisten arvojen mukaisesti

Trainee osallistuu ohjelman aikana monipuoliseen ja kattavaan työkiertoon Atria Suomen eri toiminnoissa. Hän työskentelee ja oppii Atrian koko henkilöstön yhdessä määrittelemien arvojen mukaisesti.

Me Atrialla

  • olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme ja kuluttajista
  • olemme innostuneita työstämme
  • tuotamme laatua
  • haluamme menestyä.

Atrian arvot tarjoavat hyvän ponnistuslaudan oppimista ja uralla kehittymistä varten.

Oppimista henkilökohtaisen suunnitelman mukaan

Tuotannon trainee-ohjelmaan kuuluva Elintarviketalouden PD -ohjelma tarjoaa laaja-alaisen näkemyksen suomalaiseen ruoka- ja elintarvikealaan. Se luo ymmärrystä koko arvoketjusta - raaka-aineesta lopulliseen tuotteeseen, pellolta pöytään. Professional Development (PD) -ohjelmaan kuuluvat lähiopiskelupäivät ovat pääsääntöisesti Seinäjoella.

PD-ohjelma pohjautuu kunkin opiskelijan henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaan (HOPS), joka rakennetaan opiskelijan ja Atrian tarpeista lähtien. Opinnot sisältävät työssäoppimista erilaisten kehittymistehtävien avulla, vapaavalintaisia seminaareja tai muita koulutuksia sekä kirjallisuuteen perehtymistä.

PD-lopputyö liittyy läheisesti opiskelijan oman työn ja Atrian toimintojen kehittämiseen. Traineen ammatillisen kehittymisen tukena toimivat lisäksi erilaiset itsearvioinnin menetelmät sekä ohjauskeskustelut oman mentorin ja tutorin kanssa.

Kaksivuotisen Atria tuotannon trainee -ohjelman päätteeksi sinulla on vakituinen, haasteellinen työ Seinäjoella Nurmossa sekä yliopistotason erikoistumistutkinto ja paremman mielen työpaikka Suomen johtavassa ruoka-alan yrityksessä arvostetuimpien ja tunnetuimpien ruokabrändien parissa. Sinulla on myös näköalapaikka koko ruokaketjuun – alkutuotannosta kuluttajatuotteeseen, pellolta pöytään.

Näköaloja ja koulutusta

-       osallistut monipuoliseen työkiertoon Atria Suomen eri toiminnoissa
-       osallistut Atrialle räätälöityyn yliopistotasoiseen elintarviketalouden PD-ohjelmaan
-       laadit Atriaan kiinteästi kytkeytyvän kehittämishankkeen
-       saat henkilökohtaisen mentorin
-       saat tueksesi laajan verkoston Atrian eri alojen asiantuntijoita

Tarjoamme

-       syvällisen ja laaja-alaisen ymmärryksen Atrian omasta liiketoiminnasta ja koko suomalaisesta elintarvike- ja ruokasektorista
-       paremman mielen työpaikan Suomen arvostetuimpien ja tunnetuimpien ruokabrändien parissa
-       monipuoliset ja innostavat asiantuntija- ja esimiestehtävät
-       kilpailukykyiset henkilöstöedut

                      Hae traineeksi