Työterveyshuollon sihteeri

Avoimet työpaikat

Työterveyshuollon sihteeri

Hakuaika 10.10.2017 - 29.10.2017
Tehtävän luonne Toimihenkilötehtävät
Työsuhteen luonne Vakituinen
Organisaatio Atria Suomi Oy\Työterveys korvausluokka II
Sijainti Nurmo
Toiminto Työterveyshuolto

Haemme Atrian työterveyshuoltoon Nurmoon

työterveyshuollon sihteeriä

TEHTÄVÄSSÄSI vastaat työterveyshuollon ajanvarauksista, arkistoinnista, tilauksista ja muista toimistotyötehtävistä. Hoidat Atria Suomen työterveyshuollon laskutuksen, toimit yhteyshenkilönä ostopalveluasemiin, hoidat Kelan sairaanhoitokorvaushakemukset ja vastaat vuosittaisten työterveyshuollon kustannusten Kela-korvaushakemusten tekemisestä. Toimit pääkäyttäjänä työterveyshuollon tietojärjestelmissä ja olet myös Atrian työtapaturmien hallintajärjestelmän pääkäyttäjä. Lisäksi toimit tietosuojavastaavana.

EDELLYTÄMME sinulta työterveyshuollon sihteerin tai amk-tason koulutusta. Arvostamme, jos olet jo hankkinut kokemusta työterveyshuollon tehtävistä. DynamicHealth -tietojärjestelmä tai vastaava muu työterveyshuollon tietojärjestelmä tulee olla hallinnassa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii kehittävää työotetta sekä kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Tiivis yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa edellyttää sinulta vahvoja vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Työssäsi tarvitset Ms Office-ohjelmien erittäin sujuvaa hallintaa ja jossain määrin myös englannin kielen taitoa.

TARJOAMME sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, ison talon edut, positiivisen työyhteisön sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa johtava työterveyslääkäri Timo Kinnunen, puh. 040 4842151.

Jos koet tehtävän omaksesi, hae paikkaa viimeistään 29.10.2017!

Hae paikkaa »