Työnjohtaja ja tuotannon trainee

Avoimet työpaikat

Työnjohtaja ja tuotannon trainee

Hakuaika 4.9.2018 - 30.9.2018
Tehtävän luonne Toimihenkilötehtävät
Työsuhteen luonne Vakituinen
Organisaatio Atria Suomi Oy
Sijainti Nurmo
Toiminto Tuotanto


Haemme tuotantoomme reipasotteista työnjohto-osaamista sekä tuotannon trainee -ohjelman kautta osaamistaan kasvattavia lupauksia.

Tarjoamme sinulle erinomaiset ammatillisen kasvun ja urakehityksen mahdollisuudet. Rakenna tulevaisuutesi yhdessä alan parhaimpien osaajien kanssa, kansainvälisessä ruoka-alan huippuyrityksessä.


TYÖNJOHTAJA
Menestys syntyy arjen teoista. Työnjohtajana tiedät laadukkaan tekemisen merkityksen ja osaat luotsata tiimisi menestykseen kommunikoivalla johtamisella. Työn jatkuva, kunnianhimoinen kehittäminen ja tuottavuuden parantaminen on sinulle luontevaa ja työturvallisuuden koet sydämen asiaksi.

Tehtävässäsi vastaat osastosi päivittäisen toiminnan kustannustehokkaasta suunnittelusta ja toteutuksesta sekä toiminnan kehittämisestä. Vastuullesi kuuluvat keskeisenä osana myös laadun, tuoteturvallisuuden ja työturvallisuuden toteutuminen ja kehittäminen.

Haemme tehtävään oma-aloitteista, suunnitelmallista ja jämäkkää tuloksentekijää. Nautit haasteista, uuden oppimisesta ja asioiden eteenpäin viemisestä. Arvostamme, jos olet jo hankkinut kokemusta työnjohtotehtävistä. Työ vaatii runsaasti paineensietokykyä, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työnjohtajan työ on vuorotyötä.


TUOTANNON TRAINEE
Tarjoamme vastavalmistuneille tai työuransa alkuvaiheessa oleville mahdollisuuden kasvaa ruoka-alan parhaiksi osaajiksi. Tutkintosi voi olla esimerkiksi DI, ETM, MMM tai insinööri (AMK). Kaksivuotisen tuotannon trainee -ohjelman päätteeksi sinulla on vahva ymmärrys koko atrialaisesta ruokaketjusta pellolta pöytään ja yliopistotasoinen elintarviketalouden PD-tutkinto. Lue lisää trainee-ohjelman sisällöstä: atria.com/kasvunpaikka

Sekä työnjohtaja- että trainee-paikat ovat toistaiseksi voimassa olevia ja sijaitsevat Seinäjoella Nurmon tuotantolaitoksella.

Jätä hakemuksesi viimeistään 30.9.2018. Hakuprosessiimme kuuluu hakemuksen lisäksi videohaastattelu. Saat muutaman päivän kuluessa hakemuksen lähettämisestä videohaastattelulinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lähetä meille videohaastattelusi viimeistään 7.10.2018. Käymme hakemuksia ja videohaastatteluja läpi jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä tuotantojohtaja Tauno Perälältä, puh. 040 685 4501 tai henkilöstön kehittämispäällikkö Kaija Ketola-Annalalta, puh. 040 484 2158 tiistaina 11.9.2018 klo 13-14 tai torstaina 20.9.2018 klo 10-11.

Hae paikkaa »

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok