Työharjoittelija

Avoimet työpaikat

Työharjoittelija

Hakuaika 4.10.2017 - 29.10.2017
Tehtävän luonne Toimihenkilötehtävät
Työsuhteen luonne Työharjoittelu
Sijainti Nurmo

Haemme nyt Atrialle työharjoittelijoita tuotannon esimiestehtäviin, tuote- ja pakkauskehitykseen sekä laatuorganisaatioomme.

Teemme Atrialla yhteistyötä oppilaitosten kanssa, jonka myötä tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuksia suorittaa tutkintoon sisällytettäviä työharjoittelujaksoja, ja saamaan näin arvokasta työkokemusta jo opintojen aikana. Opintosi voivat tähdätä esimerkiksi bio- ja elintarviketekniikan insinöörin, restonomin tai agrologin tutkintoon.

Työharjoittelu suoritetaan vuoden 2018 kevään aikana Nurmon tai Kauhajoen tuotantolaitoksella. Ohjatussa harjoittelussa pääset työskentelemään koulutusalaasi tiiviisti liittyvissä tehtävissä, jotka valmentavat monipuolisiin ja haastaviin asiantuntijatehtäviin.

Harjoittelun aikana saat myös tilaisuuden tuoda esiin innostuneisuutesi sekä halusi ja kykysi oppia, ja näin ollen hyvän mahdollisuuden jatkaa työntekoa Atrialla kesätöiden parissa harjoittelun päätyttyä. Voimme tarjota usein myös opinnäytetyöaiheen harjoittelun jatkeeksi. Harjoittelu on palkallista.

Lisätietoja harjoitteluun liittyen antaa rekrytointiasiantuntija Laura Peltotupa, laura.peltotupa@atria.com / puh. 010 316 0868.

Hae paikkaa viimeistään sunnuntaina 29.10.2017 osoitteessa www.atria.com/tyopaikat harjoittelijailmoituksen kautta. Kerro hakemuksessasi, millaisista harjoittelutehtävistä olet erityisesti kiinnostunut. Haastattelut suoritetaan marraskuussa ja valinnoista ilmoitetaan jokaiselle hakijalle viimeistään joulukuun alkupuolella.

Hae paikkaa »