Legal Counsel

Avoimet työpaikat

Legal Counsel

Hakuaika 22.2.2019 - 31.3.2019
Tehtävän luonne Toimihenkilötehtävät
Työsuhteen luonne Vakituinen
Organisaatio Atria Oyj

Atria on tehnyt hyvää ruokaa ja tuottanut parempaa mieltä jo vuodesta 1903. Olemme vastuullinen, kansainvälinen ja innovatiivinen yritys, jonka intohimoinen tehtävä on tuottaa maailman puhtainta ruokaa. Laatumme kattaa koko ruokaketjun pellolta pöytään. Tästä pitävät huolen yli 4000 atrialaista: he tekevät työtä, josta saa paremman mielen.
Innostuneet ihmiset, laadukas arjen tekeminen ja halutuimmat brändit siivittävät yrityksemme menestystä.

Haemme Atria Oyj:lle Seinäjoelle vakituiseen työsuhteeseen

LEGAL COUNSELia

Tehtävässäsi toimit asiantuntijana konsernin sopimusoikeudellisissa yhtiöoikeudellisissa, yritysjärjestelyihin ja tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä sekä kilpailuoikeudellisissa ja sisäpiirinhallintoon liittyvissä tehtävissä.

Edellytämme sinulta ylempää oikeustieteen tutkintoa sekä vahvaa  kokemusta liikejuridiikasta. Olet käytännönläheinen ja osaat soveltaa juridista osaamistasi liiketoiminnan muuttuviin tilanteisiin ja toimintaympäristöihin. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, sinulla on positiivinen asenne ja tartut asioihin ripeästi. Haluat kehittyä ja kehittää. Sinulla on erinomainen englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on eduksi..

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisessä elintarviketeollisuudessa, mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän menestyvässä yhtiössä ja mahdollisuuden muokata toimenkuvasta omannäköisen..

Lisätietoja tehtävästä antaa General Counsel Merja Harju p. 050 3435337.. Hae paikkaa osoitteessa atria.com/tyopaikat viimeistään 17.3.2019.

Hae paikkaa »