Laboratoriopäällikkö

Avoimet työpaikat

Laboratoriopäällikkö

Hakuaika 11.1.2018 - 28.1.2018
Tehtävän luonne Toimihenkilötehtävät
Työsuhteen luonne Vakituinen
Organisaatio Atria Suomi Oy
Sijainti Nurmo
Toiminto Laboratorio

Meillä on nyt paikka auki sinulle laboratoriopäällikkö.

Atria Suomi Oy:llä on akkreditoitu laboratorio, joka toimii Seinäjoella Nurmon tehtaallamme ja Kauhajoella teurastamossamme. Laboratorion pääpaino on mikrobiologisessa analytiikassa. Laboratorio palvelee myös muita Atrian tuotantoyksiköitä, joustavasti ja ammattitaidolla. Laboratorio on kiinteä osa koko Atrian laadunhallintaa ja kehitämme laboratoriota jatkuvasti siinä roolissa. Osa laboratorion toiminnoista on kahdessa vuorossa.

Tehtävässäsi toimit Atria Suomen laboratorioiden esimiehenä, kehität laboratorioiden toimintaa, vastaat laboratorion menetelmäkehityksestä ja laadusta. Osallistut myös tuotantoa ja tuotekehitystä tukevien tutkimusprojektien suunnitteluun ja toteutukseen.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vahvaa osaamista mikrobiologiassa ja elintarviketutkimuksessa. Olet kokenut esimies ja tunnet akkreditoinnin vaatimukset. Hallitset aseptisen työskentelyn ja laadukkaan näytteenoton periaatteet.

Tarvitset työssäsi MS Office -ohjelmien taitoja ja olet tuttu laboratorioiden tietojärjestelmien kanssa. Sinulla on hyvä englannin kielen taito. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Olet myös aloitteellinen, organisointikykyinen ja ratkaisukeskeinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, ison talon edut, monipuolisen työyhteisön sekä mahdollisuuden osallistua tuottamaan hyvää ruokaa ja parempaa mieltä.

Lisätietoja tehtävästä antaa laatujohtaja Seija Pihlajaviita, puh 040 662 5882.

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksen kanssa viimeistään 28.1.2018.

Hae paikkaa »