Kesätyöntekijä

Avoimet työpaikat

Kesätyöntekijä

Hakuaika 15.3.2019 - 31.3.2019
Tehtävän luonne Toimihenkilötehtävät
Työsuhteen luonne Määräaikainen
Organisaatio A-Tuottajat Oy
Sijainti Seinäjoki
Toiminto Alkutuotanto (eläinhankinta ja rehutuotanto)

Atria Sika alkutuotannon kautta ruokitaan ja hankitaan noin 40 % suomalaisista sioista. Tekemiseemme liitetään digitaalisuus, kansainvälisyys ja ympäristökestävyys. Olemme maailmanlaajuisesti edelläkävijöitä antibioottivapaudessa ja täysin soijattomassa ruokinnassa. Mikäli haluat liittyä osaksi tätä osaavaa tiimiä, haemme nyt kesätyöntekijää tuottajapalveluun ja kehitysprojekteihin.

TEHTÄVÄSSÄSI vastaat yhdessä asiantuntijoiden kanssa rehumyyntiin, asiakaspalveluun ja hankeprojekteihin liittyvistä vaihtelevista tehtävistä.

EDELLYTÄMME sinulta maatalousalan tai kaupallisen alan, vähintään AMK-tason koulutusta, esim. agrologi tai MMM tai tradenomi (voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija). Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä intoa oppia uutta. Toimipisteesi sijaitsee Seinäjolla Atrian toimitiloissa Itikanmäellä.

TARJOAMME sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä alkutuotannon osaajaksi, ison talon edut sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa kehityspäällikkö Niina Immonen, puh. 040 4825 895 tiistaina 19.3.2019 klo 8-12 tai keskiviikkona 27.3.2019 klo 13-17.

Tutustu ja hae paikkaa 31.3.2019 mennessä.

Hae paikkaa »