Kenttämyyntipäällikkö

Avoimet työpaikat

Kenttämyyntipäällikkö

Hakuaika 10.4.2019 - 28.4.2019
Tehtävän luonne Toimihenkilötehtävät
Työsuhteen luonne Vakituinen
Organisaatio Atria Suomi Oy
Sijainti Helsinki
Toiminto Myynti

Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama, vuonna 1903 perustettu yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan. Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista ruokaa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 1,44 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 460 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa ja Venäjällä.

Haussa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin

KENTTÄMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässäsi toimit myyntikentän aluepäälliköiden esimiehenä ja vastaat määriteltyjen alueellisten ja valtakunnallisten asiakkuuksien kaupallisesta yhteistyöstä. Tiimisi vastuulle kuuluvat uusasiakashankinta, asiakkuuksien kaupalliset neuvottelut sisältäen mm. sopimukset, valikoimayhteistyön, kampanjat sekä nykyisten asiakkaiden myynnin kehittäminen.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ruoka-alan tai kaupallisen puolen koulutusta ja vähintään 5 vuoden kokemusta menestyksellisestä esimiestyöstä. Sinulla on ravintola- ja suurkeittiöiden prosessien tuntemusta sekä liiketaloudellista osaamista. Omaat kyvykkyyttä ongelmatilanteiden ratkaisemiseen ja itsenäiseen päätöksentekoon sekä taidot myynnillisten toimenpiteiden suorittamiseen. Olet Innostava ja kannustava esimies. Saat ammattilaisryhmän jäsenten parhaat puolet esille. Olet tavoitteellinen, seuraat tiiviisti alan kehitystä ja suhtaudut kunnianhimoisesti osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Tiivis yhteistyö asiakkaiden ja talon sisäisten sidosryhmien kanssa edellyttää sinulta vahvoja vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä MS Office -ohjelmien hallintaa. Englannin kielen taito on hyvä lisä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä alan parhaiden tuotteiden ja ratkaisujen parissa yhdessä ammattilaistemme kanssa. Työskentelet osana Food Service myyntitiimiä, jossa olet mukana tuottamassa huippuluokan ratkaisuja Suomen Horeca toimijoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Kim Westerling, puh. 040 5880102, Jos koet tehtävän omaksesi, jätä hakemuksesi osoitteessa atria.com/tyopaikat viimeistään 28.4.2019

Hae paikkaa »