Kausityöntekijöitä (tuotanto, tekniikka, henkilöstöravintola)

Avoimet työpaikat

Kausityöntekijöitä (tuotanto, tekniikka, henkilöstöravintola)

Hakuaika 12.12.2019 - 31.3.2020
Tehtävän luonne Työntekijätehtävät
Työsuhteen luonne Sesonki
Organisaatio Atria Suomi Oy\Sahalahden Broiler Oy
Sijainti Sahalahti
Toiminto Henkilöstöravintola / Tekniikka (huolto- ja kunnossapito) / Tuotanto

Meillä on nyt avoimena paikkoja kausityöntekijöille Sahalahden
KEVÄT- JA KESÄSESONKIIN

Sahalahdessa toimimme osaajina siipikarjatuotteiden valmistuksessa ja työtehtäviä on tarjolla tuotannossa, tekniikan huolto- ja kunnossapidon tehtävissä sekä henkilöstöravintolassa.

Olethan oma-aloitteinen, motivoitunut ja yhteistyötaitoinen. Työssämme tarvitaan vähintään 18 vuoden ikää ja vuorotyövalmiutta. Työtehtävät vaativat sinulta hyvää fyysistä kuntoa ja myös hygieniaosaamistodistus tulee olla taskussa. Jos haluat henkilöstöravintolaamme tai tekniikan tehtäviin, edellytämme sinulta jo alkaneita alan opintoja tai vastaavaa työkokemusta.

Työ Atrialla antaa enemmän. Meillä saat tehdä monipuolisia työtehtäviä, tutustut uusiin ihmisiin ja saat uusia kokemuksia.

Lisätietoja tuotannon tehtävistä antavat työnjohtajat puh. 050 383 5293 (klo 7.00-19.00) ja tekniikan osalta tekninen esimies Pekka Barry puh. 050 493 8364. Kausityöntekijöitä tarvitsemme mahdollisesti jo tammikuusta eteenpäin ja sopimuksia tehdään aina elokuun loppupuolelle saakka. Aloitamme sekä haastattelut että valintojen tekemisen jo hakuaikana, joten haethan mahdollisimman pian.

Jätä hakemuksesi viimeistään 31.3.2020!

Hae paikkaa »