Järjestelmäasiantuntija

Avoimet työpaikat

Järjestelmäasiantuntija

Hakuaika 10.11.2017 - 26.11.2017
Tehtävän luonne Toimihenkilötehtävät
Työsuhteen luonne Vakituinen
Organisaatio Atria Suomi Oy\Tietohallinto
Sijainti Nurmo
Toiminto Tietohallinto

Atrian mittakaavan teollinen tuotanto rakentuu tietotekniikan, automaation ja järjestelmien avulla. Niillä pyöritämme liiketoimintaamme ja palvelumme ketjua. Haemme nyt tietohallintoon tiimimme vahvistukseksi järjestelmäasiantuntijaa.

Tehtävässäsi vastaat vastuullesi tulevien järjestelmien ja meneillään olevien hankkeiden suunnittelusta, kehityksestä ja käyttöönotosta. Työtehtäviisi kuuluu myös toimiminen käytön tuessa ja dokumenttien laadinta.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii Linux/Unix- ja verkkotekniikan perusteiden, Microsoft-palvelinratkaisujen ja SQL-kantaratkaisujen hallitsemisen. Java- ja Progress-tuntemus luetaan eduksi. Kykenet itsenäiseen, oma-aloitteeseen ja tuloksekkaaseen työskentelyyn eikä englannin kielellä työskentely suullisesti tai kirjallisesti ole sinulle ongelma. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän menestyvässä yrityksessä sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Osana Atrian IT-puolen tiimiä saat osaavien kollegoiden tuen työhösi ja Atrian kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestelmäpäällikkö Arto Tantarimäki, puh. 0400564560

Jätä hakemuksesi Hae paikkaa -linkin kautta viimeistään 26.11.2017.

Hae paikkaa »