Huoltoasentaja (jätevedenpuhdistamo)

Avoimet työpaikat

Huoltoasentaja (jätevedenpuhdistamo)

Hakuaika 15.9.2020 - 11.10.2020
Tehtävän luonne Työntekijätehtävät
Työsuhteen luonne Vakituinen
Organisaatio Atria Suomi Oy\A-Pihvi Kauhajoki Oy
Sijainti Kauhajoki
Toiminto Tekniikka (huolto- ja kunnossapito)

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Atrialle Kauhajoelle vakituiseen työsuhteeseen
HUOLTOASENTAJAA (jätevedenpuhdistamo)

Pääasiallinen tehtäväsi on jätevedenpuhdistamon käyttö- ja huoltotyöt. Vastuullesi kuuluu myös kiinteistön ennakkohuoltotyöt (mm. IV-koneet, kylmälaitteistot, konehuoneet) Työ on vuorotyötä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekniikan alan koulutus ja halua kouluttautua koneiden ja järjestelmiemme käyttäjäksi. Sähköasentajan tutkinto katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen ja sinulla on itsenäinen ote työhön. Hallitset tietokoneen käytön perusteet ja myös englannin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, ison talon edut sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekniikan työnjohtaja Heikki Soini, puh. 050 350 0459. Hae osoitteessa atria.com/tyopaikat viimeistään 11.10.2020!

Hae paikkaa »