Elintarviketyöntekijöitä joulusesonkiin (Nurmo)

Avoimet työpaikat

Elintarviketyöntekijöitä joulusesonkiin (Nurmo)

Hakuaika 5.10.2020 - 1.11.2020
Tehtävän luonne Työntekijätehtävät
Työsuhteen luonne Määräaikainen
Organisaatio Atria Suomi Oy
Sijainti Seinäjoki, Nurmon toimipiste
Toiminto Tuotanto

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Haemme Nurmon tuotantoon

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÖITÄ JOULUSESONKIIN

Tehtävässäsi toimit tuotannon eri tehtävissä, kuten esim. valmisruuassa, lihavalmisteella tai kinkkusuolaamossa. Töiden aloitusajankohta on loka-marraskuussa sopimuksen mukaan ja kesto n. 1 – 1,5 kk.

Edellytämme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön ja 18-vuoden ikää. Työ on kokoaikatyötä, joten jos olet opiskelija, ilmoitathan hakemuksellasi mistä lähtien ja mihin saakka pystyt tekemään töitä kokoaikaisesti (40 h/vko). Kokemus ja koulutus elintarvikealalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tuotannon tehtävät vaativat sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Kaikilta Atrialla työskenteleviltä vaadimme hygieniaosaamistodistuksen.

Tarjoamme sinulle ison talon edut, positiivisen työyhteisön sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

Jätä hakemuksesi viimeistään 1.11.2020! Teemme valintoja jo hakuaikana.

Hae paikkaa »