Elintarviketyöntekijöitä joulusesonkiin (Nurmo)

Avoimet työpaikat

Elintarviketyöntekijöitä joulusesonkiin (Nurmo)

Hakuaika 4.10.2018 - 4.11.2018
Tehtävän luonne Työntekijätehtävät
Työsuhteen luonne Määräaikainen
Organisaatio Atria Suomi Oy
Sijainti Seinäjoki, Nurmon toimipiste
Toiminto Tuotanto

Haemme Atrialle Nurmoon elintarviketyöntekijöitä joulusesonkiin

Tehtävässäsi toimit tuotannon eri tehtävissä, kuten esim. valmisruuassa, lihavalmisteella tai kinkkusuolaamossa. Töiden aloitusajankohta on loka-marraskuussa sopimuksen mukaan ja kesto n. 1 – 1,5 kk.

Edellytämme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön ja 18-vuoden ikää. Työ on kokoaikatyötä, joten jos olet opiskelija, ilmoitathan hakemuksellasi mistä lähtien ja mihin saakka pystyt tekemään töitä kokoaikaisesti (40 h/vko). Kokemus ja koulutus elintarvikealalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tuotannon tehtävät vaativat sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Kaikilta Atrialla työskenteleviltä vaadimme hygieniaosaamistodistuksen.

Tarjoamme sinulle ison talon edut, positiivisen työyhteisön sekä mahdollisuuden tutustua hyvän ruoan tekemiseen ja paremman mielen tuottamiseen.

Jätä hakemuksesi viimeistään 4.11.2018! Valintoja teemme jo hakuaikana.

Hae paikkaa »

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok