Bio- ja elintarviketekniikan insinööri -harjoittelija

Avoimet työpaikat

Bio- ja elintarviketekniikan insinööri -harjoittelija

Hakuaika 5.10.2018 - 28.10.2018
Tehtävän luonne Toimihenkilötehtävät
Työsuhteen luonne Työharjoittelu
Organisaatio Atria Suomi Oy
Toiminto Tuotanto / Tuotekehitys

Haemme nyt Atrialle bio- ja elintarviketekniikan insinööriopiskelijoita TYÖHARJOITTELUUN
tuotannon esimiestehtäviin, tuote- ja pakkauskehitykseen sekä laatuorganisaatioomme.

Teemme Atrialla yhteistyötä oppilaitosten kanssa, minkä myötä tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuksia suorittaa tutkintoon sisällytettäviä työharjoittelujaksoja, ja saamaan näin arvokasta työkokemusta jo opintojen aikana. Keväällä 2019 tarjoamme mahdollisuuden bio- ja elintarviketekniikan insinöörin tutkintoon tähtääville opiskelijoille.

Työharjoittelu suoritetaan vuoden 2019 kevään aikana Nurmon tai Kauhajoen tuotantolaitoksella. Ohjatussa harjoittelussa pääset työskentelemään koulutusalaasi tiiviisti liittyvissä tehtävissä, jotka valmentavat monipuolisiin ja haastaviin asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

Tarjoamme sinulle harjoittelun aikana tilaisuuden tuoda esiin innostuneisuutesi sekä halusi ja kykysi oppia ja näin ollen hyvän mahdollisuuden jatkaa työntekoa Atrialla kesätöiden parissa harjoittelun päätyttyä. Voimme usein tarjota usein myös opinnäytetyöaiheen harjoittelun jatkeeksi. Harjoittelu on palkallista.

Hae paikkaa viimeistään sunnuntaina 28.10.2018. Kerro hakemuksessasi, millaisista harjoittelutehtävistä olet erityisesti kiinnostunut. Haastattelut suoritetaan marraskuussa ja valinnoista ilmoitetaan jokaiselle hakijalle marraskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja harjoitteluun liittyen antaa rekrytointiasiantuntija Outi Maunuksela, puh. 010 3161 610.

Hae paikkaa »

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok