Bio- ja elintarviketekniikan insinööri -harjoittelija

Avoimet työpaikat

Bio- ja elintarviketekniikan insinööri -harjoittelija

Hakuaika 13.10.2016 - 30.10.2016
Työsuhteen luonne Työharjoittelu
Sijainti Nurmo
Toiminto Laboratorio / Tuotanto / Tuotekehitys

Haemme nyt bio- ja elintarviketekniikan insinööriopiskelijoita työharjoitteluun (30 op).

Teemme Atrialla yhteistyötä oppilaitosten kanssa, jonka myötä tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuksia suorittaa tutkintoon sisällytettäviä työharjoittelujaksoja, ja saamaan näin arvokasta työkokemusta jo opintojen aikana.

Työharjoittelu suoritetaan vuoden 2017 tammi-toukokuussa Nurmon tai Kauhajoen tuotantolaitoksella. Ohjatussa harjoittelussa opiskelija työskentelee koulutusalaansa tiiviisti liittyvissä tehtävissä, jotka valmentavat monipuoliseen ja haastavaan insinöörin työhön. Tehtävät voivat sisältää mm. tuotannollisia tehtäviä, tuotannon ohjausta ja suunnittelua, työnjohdollisia tehtäviä, tuote- ja pakkauskehitystä sekä projektityöskentelyä.

Tarjoamme harjoittelijoille lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Harjoittelija saa harjoitteluaikanaan myös tilaisuuden tuoda esiin oman kykynsä ja asenteensa, ja näin ollen mahdollisuuden työllistyä Atrialle kesätöihin harjoittelun päätyttyä. Tavoitteena on lisäksi löytää opiskelijalle opinnäytetyöaihe (usein harjoittelun tehtävien osa-alueelta).

Lisätietoja harjoitteluun liittyen antaa rekrytointipäällikkö Sanna Hovila, puh. 010 316 0988.

Hae paikkaa viimeistään sunnuntaina 30.10.2016. Kerro hakemuksessasi, millaisista harjoittelutehtävistä olet erityisesti kiinnostunut. Haastattelut suoritetaan marraskuussa ja valinnoista ilmoitetaan jokaiselle hakijalle marraskuun loppuun mennessä.

Hae paikkaa »