BI Developer

Avoimet työpaikat

BI Developer

Hakuaika 4.2.2019 - 10.3.2019
Tehtävän luonne Toimihenkilötehtävät
Työsuhteen luonne Vakituinen
Organisaatio Atria Suomi Oy
Toiminto Tietohallinto

Haussa vakituiseen työsuhteeseen ensisijaisesti Seinäjoelle

BI Developer

TEHTÄVÄSSÄSI olet osa kansainvälistä AtriaBI-tiimiämme, joka työskentelee tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa niin kehitysprojekteissa kuin ylläpitoonkin liittyvissä tehtävissä. Työskentely on sekä itsenäistä että tiimityötä kulloisestakin tehtävästä ja tilanteesta riippuen.

ODOTAMME sinulta soveltuvaa IT-alan koulutusta (AMK- tai korkeakoulutasoinen), positiivista asennetta ja halua tehdä parhaasi, ongelmanratkaisukykyä, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, analyyttistä tapaa käsitellä asioita, halua oppia uutta, kehittää itseäsi ja lisäksi suomen ja englanninkielen taitoa. Olet jo hankkinut kokemusta BI- kehittämisestä ja ylläpidosta. Sinulle SQL on tuttua ja eduksesi katsomme osaamisesi MS BI -välineistä.

TARJOAMME mielenkiintoisen ja monipuolisen toimintaympäristön vahvassa kansainvälistyvässä elintarvikeyrityksessä, innostuneen ja osaavan tiimin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä entistä kovemmaksi osaajaksi sekä ison talon edut, nykyaikaiset työvälineet ja erinomaisen mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.

Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä BI System Manager Seppo Rokkanen, puh 0500 430701.
Tutustu ja hae paikkaan viimeistään 10.3.19 atria.com/tyopaikat.

Hae paikkaa »