Meillä on paikka auki sinulle tuleva työnjohtaja

Haku Atrian Työnjohtaja-Akatemiaan on auki!

Työnjohtaja-Akatemia on Atrian työn ja oppisopimuskoulutuksen yhdistävä työnjohtajatehtäviin valmentava akatemia. Akatemiassa työnjohtotehtäviin valmistaudutaan käytännön työssä eri työpisteillä ja osastoilla työkokemusta kartuttaen ja työnjohtajatuurauksia tehden.

Työskentely ja työssäoppiminen on kokoaikaista (40 h/vko) ja työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin (aamu-ja ilta).

Akatemian työnjohtajakokelaille laaditaan henkilökohtaiset oppimissuunnitelmat ja valitaan soveltuvat tutkinnon osat henkilökohtaistamiskeskustelussa yhdessä opiskelijan ja esihenkilön kanssa tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnosta . Oppisopimuskoulutus toteutetaan yhteistyössä ammatillisen oppilaitoksen Sedu kanssa. Akatemian kesto on 1,5–2 vuotta.

Kenelle? 

Työnjohtaja-akatemia on sinulle, joka olet kiinnostunut kasvamaan työssä oppien työnjohtajarooliin. Se on sinulle, jolle ihmisten kanssa työskentely, tavoitteellisen ja tuottavan työn johtaminen on aito kiinnostuksen kohde. Olet tiimipelaaja, joka ei ole arka vaihtamaan kenttäpelaajaroolia valmentavan esihenkilön rooliin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä aktiivinen, kehittävä työote. Pidät haasteista – haastat myös itseäsi jatkuvaan kehittymiseen. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. 

Tarjoamme sinulle

Atrian Työnjohtaja-Akatemian kokelaana tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen. Saat akatemian aikana valmennuksen työnjohtajatehtäviin työn ohella. Tukenasi ovat työnopastajat ja mentorit Atrialla. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen kasvupolun menestyvässä yrityksessä ja tilaisuuden kehittyä ammattilaisena ja esihenkilönä. Osana Atrian työntekijäkaartia saat työhösi osaavien kollegoiden tuen ja Atrian kilpailukykyiset edut.

Tutustu hakuilmoitukseen kokonaisuudessaan. Hakuaika päättyy 13.2.2022. 

Mikä Työnjohtaja-Akatemia on?
Video

Mikä Työnjohtaja-Akatemia on?

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.