Tuotekehitys

Atrialla rakennetaan tulevaa enemmän ammattitaidolla kuin ennustajanlahjoilla. Tuotekehityksen tehtävänä on kehittää kuluttajalähtöisiä uutuustuotteita, vastata nykytuotteiden resepteistä ja suunnitella tuotteiden valmistusprosessia yhteistyössä muun muassa tuotannon ja markkinoinnin kanssa.

Tuotekehityksessä huomioidaan tuotteen tarve markkinoilla, maku, turvallisuus, ja terveys. Tuotekehitystyö pitää sisällään sekä olemassa olevien tuotteiden edelleen kehittämistä että aivan uusien tuotteiden ideointia ja toteuttamista. Atria osallistuu myös soveltavaan tutkimustoimintaan tuote- ja pakkausteknologian sekä ravitsemustieteen alueilla.

Tuotekehitystyössä meillä on esimerkiksi restonomeja, bio- ja elintarviketekniikan insinöörejä ja elintarviketieteiden maistereita.