Alkutuotanto

Hyvä ruoka kasvaa suomalaisilla maatiloilla. Me Atrian alkutuotannossa tarjoamme osaamistamme tuottajiemme arkeen ja autamme suuntaamaan katseet myös tulevaan. Hankimme lihaa suomalaisilta kotieläintiloilta, tarjoamme tiloille tukea tuotannon kehittämiseen ja valmistamme rehuja naudoille, sioille ja broilereille.

AtriaNauta on nautatiloille, AtriaSika sikatiloille ja AtriaSiipi broileritiloille suunnattu palvelukokonaisuutemme. Tuotannon ja ruokinnan kehittämisen lisäksi tarjontaamme kuuluvat muun muassa A-Rehun rehut, rehukomponentit ja maataloustarvikkeet.

Nykyaikaisten kotieläintilojen palvelemiseen tarvitsemme esimerkiksi agrologeja, agronomeja, maatalous- ja metsätieteiden sekä elintarviketieteiden maistereita ja insinöörejä.

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok