BOOST -tuotannon kehittämisohjelma

Tuotanto

BOOST -tuotannon kehittämisohjelma

Atrian Nurmon tehdas on yksi automatisoiduimmista tehtaista sekä suurimpia robottikeskittymiä Suomessa. Teknologian kehittyessä soveltuvat käyttökohteet ovat laajentuneet lähes eksponentiaalisesti. Tuottavuuden kehittäminen automaation ja huipputeknologian avulla on ollut sisäänrakennettuna atrialaisuuteen jo vuosikymmenien ajan. 

Johtajuutta pidetään Atrialla arvossa ja sitä kehitetään koko ajan. Atrian Tapa Johtaa -periaatteet: Kommunikoi, Osallista, Kehitä ja Toimi, kiteyttävät sen, mitä atrialaisilta esimiehiltä odotetaan. Arvostamme avointa ja osallistavaa yhteistyötä ihmisten kanssa sekä aktiivista kehittämisotetta. Esimiestyö Atrialla on vaativa laji. Omaksuttavia prosesseja on paljon, ammatti-ihmisiä runsaasti eri sidosryhmissä ja meillä on erittäin nopeasyklinen tilaus-toimitusprosessi. 

Fiksut ja automatisoidut tuotantolinjat eivät kuitenkaan rakennu itsestään tai pelkän teknologian olemassaololla. Tarvitaan fiksuja ja oivaltavia ihmisiä, jotka näkevät tilaa kehitykselle, omaavat tahtoa viedä omaa näkemystään eteenpäin ja lopulta uskallusta laittaa itsensä peliin uudistamalla perinteisiä prosesseja uuden teknologian avulla.

Atrialaisen tuotannon pääperiaatteena on jatkuva parantaminen. Aina voi ja pitää pystyä kehittämään sekä kehittymään, on sitten kyse työturvallisuuden, toimituslaadun tai tuottavuuden kehittämisestä. Teollisen prosessin kehitysohjelma BOOST on tapamme toimia ja johtaa. Meillä on yhtenäinen johtamistapa läpi organisaation. Johdon tavoitteet ja suuntaviivat halutaan kaikkialle tietoon ymmärrettävinä tavoitteina. Ennen kaikkea Atrian ammattilaisten asiantuntemus halutaan valjastaa kehitystyöhön. Nostamme esiin ongelmatilanteet, jotka porukassa ratkomme. 

Päivittäinen kehittäminen kuuluu meille kaikille atrialaisille. Teemme joka päivä asiat aina vähän paremmin kuin eilen. Meillä tehdään työtä, jolla on todella merkitystä – hyvää kotimaista ruokaa!