Atrialla hyvä ruoka kattaa koko ruokaketjun pellolta pöytään. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, turvallista, terveellistä ja ravitsevaa ruokaa. Tuotannon suunnittelu ja ohjaus sekä johtaminen ovat oleellinen osa hyvän ruoan ketjua.
Tuotannon työntekijöitämme yhdistävät suoraselkäinen ammattiylpeys ja vankka työn kautta hankittu osaaminen. Valmistamme ruokaa kotimaisesta siipikarjan-, sian- ja naudanlihasta ja tuotantotoimintaamme kuuluu muun muassa teurastus-, leikkuu- ja pakkaustehtäviä. Teemme myös maukkaita lihavalmisteita ja valmisruokia. Logistiikka varmistaa, että kuluttaja saa tuotteet tuoreina katkeamattoman kylmäketjun kautta.
Elintarviketyöntekijän koulutus antaa hyvät valmiudet työskennellä tuotantoprosessissamme. Tuotannon johtamisessa sekä ohjaus- ja suunnittelutehtävissä soveltuvia koulutuksia on esimerkiksi insinöörin ja diplomi-insinöörin tutkinto.