Perehdyttäminen - näin se meillä hoituu

Perehdytämme, opastamme, neuvomme ja tuemme, koska välitämme ja olette meille tärkeitä. Kun te onnistutte työssänne, silloin myös me onnistumme.

  • Tervetuloa Atrialle -verkkokurssilta saat käytännön vinkkejä ja tärppejä työn aloittamiseen sekä tärkeitä ohjeita työturvallisuus- hygienia- ja laatuasioihin, joita elintarviketyössä ei voi sivuuttaa.

  • Saat osastosi toimintaan ja omaan työhösi opastuksen esimiehesi ja työnopastajasi toimesta. Atrialla on yli 300 koulutettua sisäistä työnopastajaa. Heidän avullaan uutena työntekijänä tulet tutuksi talon käytäntöjen, omien työtehtäviesi ja myös osastosi työporukan kanssa.

  • Kesätyöinfot ovat atrialainen tapa toivottaa kausi- ja kesätyöntekijät tervetulleeksi taloon. Infotilaisuuksissa sinulla on mahdollisuus tutustua Atriaan työnantajana. Paikalla on atrialaisia ammattilaisia pitämässä tietoiskuja mm. rekrytointiin, uramahdollisuuksiin, työ- ja tuoteturvallisuuteen ja työhyvinvointiin liittyvistä asioista. Tänä vuonna kesätyöntekijäinfot toteutetaan huhti-, touko- ja kesäkuussa.

  • ”Työ tekijäänsä opettaa”
    Atrialla on vahva tekemisen kulttuuri ja työssäoppiminen on arvossaan. Työn äärellä sinulla on aina esimiehesi ja työyhteisösi tuki läsnä.

 

”Minun oli mukava tulla Atrialle kesätöihin ensimmäistä kesää. Esimiesten kanssa sujui asiointi mutkitta ja työkaverit ottivat mielestäni hyvin meidät kesätyöntekijät vastaan. Sai yhdessä nauraa ja jutella työn ohessa, joka on erittäin tärkeää!”