Mukava porukka eikä tarvitse jännittää

Kausi- ja kesätyö

Mukava porukka eikä tarvitse jännittää

Tulin Atrialle ensimmäisen kerran vuonna 2012 kausityöhön siipikarjan pakkaamoon. Tein välillä töitä hoitoalalla, mutta kipinä ruoka-alalle toi takaisin. Hain ja pääsin Atrialle uudelleen töihin pakkaamoon 2018 helmikuussa. Sillä tiellä nyt ollaan. Minut vakinaistettiin hiljattain.

Paluu pakkaamoon sujui mukavasti, vaikka välivuosia ehti tulla ja työtkin olivat jonkin verran muuttuneet. Työhön opastettiin hyvin. Työkaverit toki oli uusia, tulinhan tekemään vielä eri vuoroa kuin aiemmin, mutta nopeasti sitä taas pääsi mukaan porukkaan. Työilmapiiri meillä on hyvä ja esimiesten kanssa tulee hyvin juttuun. Täällä on tekemisen meininkiä. Jos asioissa on jotain korjattavaa, niihin puututaan ja laitetaan kuntoon.

Työnantajana Atria on hyvä. Isossa ruokatalossa töitä ja säännöllistä toimeentuloa riittää. Uuden siipikarjatehtaan rakentaminen on oikein positiivinen uutinen sekin! Se luo vakautta tulevaisuuteen. Henkilökunnan myymälän edulliset tuotteet ovat mukava etu. Atrialla myös hyvinvoinnista huolehditaan muun muassa Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleiden avulla.

Kausityöhakua harkitseville sanoisin, että hakemusta tekemään vain - ei tänne töihin tuloa tarvitse jännittää! Täällä kyllä opastetaan työtehtäviin. Palkkakin on hyvä moneen muuhun kesätyöhön verrattuna. Ja lähes kaikilla osastoilla viikonloput ovat vapaita. Eikös se ole myös aika hienoa!

"Kausityöhakua harkitseville sanoisin, että hakemusta tekemään vain - ei tänne töihin tuloa tarvitse jännittää! Täällä kyllä opastetaan työtehtäviin."

Marjukka työskentelee siipikarjan pakkaamossa. Vapaa-aikanaan hän palautuu töistä liikkumalla luonnossa ja treenaamalla crossfitiä. Kokkailu ja uusien reseptien kokeilu tuovat myös hyvää mieltä arjen keskelle.