Atrialla pääsee kehittämään osaamista

Kausi- ja kesätyö

Atrialla pääsee kehittämään osaamista

Tulin sikateurastamon kunnossapitoon kesätöihin keväällä 2016. Tuttuni suositteli Atriaa työnantajana ja niinpä innostuin, laitoin hakemuksen ja sain paikan. Kesätyön jälkeen jatkoin Atrialla määräaikaisella sopimuksella ja tein vielä toisen kesätyön, kunnes minut palkattiin vakituiseksi kaksi vuotta sitten.

Kokemuksen karttuessa myös vastuu on kasvanut ja tehtävät monipuolistuneet. Niissä on mukavasti vaihtelua. Kunnossapitotöiden lisäksi työlistalla on nyt projektitöitä, esimerkiksi päivityksiä robotteihin.

Erityisesti tykkään, että Atrialla kannustetaan kehittämään omaa osaamista ja järjestetään koulutuksia. Olen käynyt useita eri kursseja työhöni liittyen, muun muassa työturvallisuus-, tulityö- ja trukkikurssin. Näiden kurssien opit ovat tuoneet ennen kaikkea varmuutta omaan tekemiseen. Työn ohessa on voinut opetella logiikan ohjelmointia sekä hitsausta.

"Erityisesti tykkään, että Atrialla kannustetaan kehittämään omaa osaamista ja järjestetään koulutuksia."

Hyvät työkaverit ovat ehdoton plussa. Meillä on mukava työporukka, joiden kanssa hommat sujuvat ja juttu lentää. Työterveyshuolto on Atrialla todella hyvä. Kausityöntekijöille täällä on tarjolla kilpailukykyinen palkka, ja lisäksi ostokset henkilökuntamyymälästä ovat edulliset. Se näkyy kauppalaskussa.

Ja jos tekee työnsä hyvin, voi aueta mahdollisuus jatkoon. Niin kuin minulla.

Jussi on sähköasentaja, joka huolehtii sikateurastamon kunnossapidosta. Parasta vapaa-ajan viettoa on hänen mielestään perheen kanssa puuhastelu, mutta myös kunnon salitreenien jälkeen olo on mahtava. Jussi kokkailee kotona etenkin liharuokia ja pitää hallussaan perheen grillin käyttöä. Kesällä grillissä paistuu usein mehukkaat possupihvit.