Jouni pistää maustetta pintaan

Kausi- ja kesätyö

Jouni pistää maustetta pintaan

Ylioppilaskokeiden jälkeen Jouni odotti ylioppilaslakkia ja sitten oli myös Atria. Kymmenen vuotta sitten tuore ylioppilas meni kausitöihin siipikarjapakkaamoon, ja sen jälkeenkin Atria onkin ollut tuttu työnantaja opiskelujen ohessa.

– Tulin siipikarjapakkaamoon. Silloin oli tapana, että taloon tulleet käyvät ensin pakkauslinjalla kokeilemassa pakkaushommia. Pian siirryin maustamaan broilerinlihaa, ja se on ollut siitä lähtien päähomma, Jouni muistelee.

– Huomasin, että viihdyn. Miksipä ei, voisin jäädä, kertaa Jouni, joka on ollut talossa nyt yhtäjaksoisesti viimeiset kolme vuotta, joista vuoden vakituisena työntekijänä.

Työpäivän aikana Jouni maustaa broileria ja käyttää myös jonkin verran pakkauskoneita. Vuosien kuluessa välineet, tekniikka ja kalusto ovat kehittyneet. Myös tuotteita on enemmän.

Hyvä tekijä on hyvä myös seuraavana kesänä

– Täällä on ehdottomasti kilpailukykyinen palkka myös kesä- ja kausityöntekijöille. On mahdollisuus tutustua moniin erilaisiin työtehtäviin. Pidän Atriaa vakaana ja luotettavana työnantajana. Meillä on myös hyvä työterveyshuolto, Jouni luettelee.

– Kannattaa ehdottomasti hakea kesä- ja kausitöihin! Parhaassa tapauksessa voi herätä laajempikin kiinnostus elintarvikealaa kohtaan. Jos hoitaa työnsä hyvin, voi päästä tulevinakin kesinä töihin, hän vinkkaa.

– Kannattaa ehdottomasti hakea kesä- ja kausitöihin! Parhaassa tapauksessa voi herätä laajempikin kiinnostus elintarvikealaa kohtaan.

Jouni lataa akkunsa metallimusiikin, hyvän ruoan, elokuvien ja sarjojen katselulla. Liikunta ja riittävä lepo pitävät mielen ja kehon virkeänä.

 

Syöminen on Jounille sydämen asia, enemmän kuin ruoan laittaminen. Jouni toki kokkaa itsekin, mutta avopuolison laittama ruoka on aina parasta!