Kesätyö mielessä? Meillä lähtölaskenta kesään on jo alkanut!

Pataa, pitsaa, wokkia, vuokaa, suikaletta, fileetä, kasvisruokaa. Atrian kestosuosikit Käristeestä Gotleriin ja uudemmat tuttavuudet Artesaani-tuoteperheestä Vegyou-valikoimaan valmistuvat meillä.

Atrialla on hyvän ruuan tekijöitä Suomessa yli 2000. Taataksemme suomalaisille  Atrian maistuvat ruoat niin arkeen kuin juhlaan, vahvistamme tiimejämme kaudelle 2021. 

Palkkaamme alkavaa sesonkiin 700 hyvän ruoan tekijää. Ensimmäisiä kausityöntekijöitä tarvitsemme jo heti alkuvuodesta. Päätoimipaikkaamme Seinäjoelle Nurmon tehtaille tekijöitä sijoittuu eniten, mutta töitä on tarjolla myös muilla paikkakunnilla: Kangasalla (Sahalahti), Forssassa, Kauhajoella, Kuopiossa, Varkaudessa ja Ilmajoella (Koskenkorva). Tarjolla on työtä tuotannossa, logistiikassa, henkilöstöravintoloissa ja tekniikassa huolto- ja kunnossapitotehtävissä. Koskenkorvalle ja toimihenkilötehtäviin voit hakea avoimella hakemuksella.

Meillä työt tehdään pääasiassa maanantaista perjantaihin aamu- ja iltavuoroissa. Logistiikkamme on tästä poikkeus – siellä rattaat pidetään pyörimässä maanantaista sunnuntaihin aamu-, ilta- ja yövuoroin.

Tiesitkö, että voit hakea Nurmoon ja Forssaan jo 17-vuotiaana?

Sinäkin voit olla mukana tekemässä laadukasta ja vastuullista suomalaista ruokaa paremman mielen ruokahetkiin!


Miksi liittyä hyvän ruoan tekijöiden joukkoon?

Työ Atrialla antaa enemmän…

- kokemusta. Meillä pääset kartuttamaan työkokemusta isossa tunnetussa ruokatalossa ja pääset heti osaksi kotimaisen ruoan tekijöiden ykkösketjua.  

- vastuuta. Perehdyttämisjaksojen jälkeen olet tekijä työyhteisössäsi siinä missä vakituisetkin. Työ- ja tuoteturvallisuus, laatu, hygienia – vastuullisuus kaikessa kuuluu kaikille.  

- palkkaa. Työ tekijänsä palkitsee. Meillä työstä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa. Tilipäivätkin ovat kaksi kertaa kuukaudessa. Kesän tienesteillä voit avittaa vaikkapa unelmiesi toteutumista. 

- taitoja. Meillä pääset opettelemaan työskentelymenetelmiä, -tapoja ja monenlaisten erilaisten koneiden ja laitteiden käyttöä, jossa kartutat työtaitojasi.

- työkavereita. Meillä töitä tehdään porukoissa – tiimityönä. Meillä tutustuu uusiin ihmisiin helposti. Monet työystävvyydet kantavat useankin sesongin yli, kun kausitöihin palataan uudestaan ja uudestaan!

- etuja. Hyvä ruoka, parempi mieli - pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista tarjoamalla työpäivän aikana kaksi ilmaista välipalaa. Henkilöstöravintoloiden lounasbuffat ovat myös ulottuvillasi edulliseen hintaan. Parempaa mieltä ostokoreittain voit vielä viedä kotiin saakka hyödyntäessäsi työntekijäetujasi henkilökuntamyymälässämme.  

”Atria on osoittautunut erittäin mukavaksi paikaksi työskennellä. Työntekijät otetaan hyvin huomioon ja palkkaus on erinomainen.” (Atrian kesätyöntekijä 2020)

Kesätyöntekijät viihtyvät porukassamme hyvin. Tuoreimman kyselymme mukaan yli 96 prosenttia vastaajista oli valmiita suosittelemaan Atriaa työnantajana, mikä ei ole lainkaan hassumpi ajatus.

Katso video, millaisissa tehtävissä meillä tYÖSKENNELLÄÄN

Tutustu tarinoihimme

Lue lisää kesätyöstä Atrialla