Kausityötä eri ruokasesongeista!

Tarjoamme vuosittain eri ruokasesongeissa töitä noin 1000:lle hyvän ruoan tekijälle. Vuoden kierrossa ensimmäisiä kausityöntekijöitä tarvitsemme jo heti alkuvuodesta. Keväällä ja kesällä tarpeemme ovat volyymeiltaan suurimmat, mutta myös syksyllä paikkoja on auki. Valmistaudutaanhan silloin ruokatalossa jouluun!

Meillä on useita tehtäviä tuotannossa, joissa sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, me opastamme sinut työhön. Alan opinnot tai työkokemus ovat eduksi haettaessa tekniikan huolto- ja kunnossapitotehtäviin sekä henkilöstöravintoloihin. Nurmoon ja Forssaan voit hakea jo 17-vuotiaana. Koskenkorvalle ja toimihenkilötehtäviin voit hakea avoimella hakemuksella.

Meillä tehdään Suomen tunnetuimpia ruokatuotteita pihveistä pinaattilettuihin hyvällä fiiliksellä. Työt tehdään pääosin maanantaista perjantaihin aamu- ja iltavuoroissa. Poikkeuksena tästä ovat logistiikkamme rattaat, jotka pyörivät myös viikonloppuisin ja töitä tehdään kolmessa vuorossa.

 

Tule mukaan tekemään laadukasta ja vastuullista suomalaista ruokaa paremman mielen ruokahetkiin!
Kurkista sisään meille Nurmoon!

Katso myös videot

Video

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.
Video

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.
Video

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.
Video

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.
Video

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.
Video

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.
Rekryn vinkit hakijalle

Rekryn vinkit hakijalle

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.