Atrian kausi- ja kesätyö 2021

Kesä alkaa meillä joulukuussa 

Olemme aina ajoissa. Meillä Atrialla kausi- ja kesätyöntekijöiden haku käynnistyy jo joulukuussa. Työvoimaa tarvitaan jo joulusesonkiin, ja viimeisetkin kesätyöntekijät on palkattu yleensä toukokuun tietämillä. Vuosittain tarjoamme kesätyöpaikan useille sadoille tekijöille.

Kesätyöntekijät viihtyvät porukassamme hyvin. Tuoreimman kyselymme mukaan yli 96 prosenttia vastaajista oli valmiita suosittelemaan Atriaa työnantajana, mikä ei ole lainkaan hassumpi ajatus.

”Atria on osoittautunut erittäin mukavaksi paikaksi työskennellä. Työntekijät otetaan hyvin huomioon ja palkkaus on erinomainen.” (Atrian kesätyöntekijä 2020)

Vuoden 2021 kausi- ja kesätyöhaku käynnistyy jälleen joulukuun puolivälissä. Seuraathan sivujamme!

 

TYÖ ATRIALLA ANTAA ENEMMÄN - KLIKKAA videoON

Teetämme vuosittain kesätyöntekijäkyselyn. Jälleen kerran kyselyn tulokset osoittavat selkeästi, että kesätyöntekijät ovat viihtyneet Atrialla. Yli 99 % vastaajista ovat valmiita tulemaan Atrialle töihin uudelleen ja suosittelemaan Atriaa työnantajana. Vastaajien antamissa avoimissa palautteissa erityistä kiitosta saa esimiestyöskentely ja mahtavat työkaverit! Joka vuosi saamme myös hyviä kehitysehdotuksia, miten voimme vielä entisestään parantaa toimintaamme.

”Minun oli mukava tulla Atrialle kesätöihin ensimmäistä kesää. Esimiesten kanssa sujui asiointi mutkitta ja työkaverit ottivat mielestäni hyvin meidät kesätyöntekijät vastaan. Sai yhdessä nauraa ja jutella työn ohessa, joka on erittäin tärkeää!” 

Lue lisää kesätyöstä Atrialla