Meillä tehdään Suomen tunnetuimpia ruokatuotteita pihveistä pinaattilettuihin hyvällä fiiliksellä. Olet osa monipuolista ammattilaisten porukkaa. Tarjoamme vuosittain eri ruokasesongeissa töitä sadoille hyvän ruoan tekijöille. Tule mukaan tekemään laadukasta ja vastuullista suomalaista ruokaa paremman mielen ruokahetkiin!
Kausityntekijöitä tarvitaan kaikissa toimipisteissämme:
Työt tehdään pääosin maanantaista perjantaihin aamu- ja iltavuoroissa. Poikkeuksena tästä ovat logistiikkamme rattaat, jotka pyörivät myös viikonloppuisin ja töitä tehdään kolmessa vuorossa.
Vuoden kierrossa ensimmäisiä kausityöntekijöitä tarvitsemme jo heti alkuvuodesta. Keväällä ja kesällä tarpeemme ovat volyymeiltaan suurimmat, mutta myös syksyllä paikkoja on auki. Valmistaudutaanhan silloin ruokatalossa jouluun!
Meillä on tuotannossa useita tehtäviä, joissa sinun ei tarvitse olla valmis osaaja — me opastamme sinut työhön. Alan opinnot tai työkokemus ovat eduksi haettaessa tekniikan huolto- ja kunnossapitotehtäviin sekä henkilöstöravintoloihin. Nurmoon ja Forssaan voit hakea jo 17-vuotiaana.
Täytä paikkakuntakohtainen hakemus täällä
Koskenkorvalle ja toimihenkilötehtäviin voit hakea avoimella hakemuksella.