Yhtiökokous 2020

Yhtiökokoukset

Yhtiökokous 2020

Koronavirusepidemian vuoksi kaikkia osakkeenomistajia kannustetaan vahvasti seuraamaan yhtiökokousta verkossa ja käyttämään äänioikeuttaan valtakirjalla.

Atria Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidetään keskiviikkona 29.4.2020 kello 13.00 Finlandia-talossa osoitteessa Mannerheimintie 13, Helsinki, sisäänkäynti ovista M3 ja K3. Kokoukseen ilmoittautuneiden vastaanottaminen ja äänestyslippujen jakaminen aloitetaan kello 12.00. Tilaisuudessa ei ole tarjoilua tartuntavaaran takia.

Atria Oyj seuraa koronavirustilanteen kehittymistä ja ohjeistusta päivitetään tarvittaessa ennen yhtiökokousta. Osakkeenomistajia pyydetään seuraamaan päivityksiä tällä verkkosivulla mahdollisten muutosten varalta.

Yhtiökokoukseen ilmoittautuminen 2020
Ilmoittaudu täällä >>

Videolähetys Atrian osakkeenomistajille
Koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta johtuen ja viranomaismääräyksiä tukeakseen Atria tarjoaa osakkeenomistajilleen mahdollisuuden yhtiökokouksen seuraamiseen videoyhteyden välityksellä.  Linkki videointiin on henkilökohtainen, ja se on tilattava 28.4.2020 klo 16.00 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Tilaaminen vaatii tunnistautumisen henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Videon kautta ei voi esittää kysymyksiä tai äänestää kokouksessa. Hallintarekisteröityjen osakkeiden omistajat eivät voi tilata videolinkkiä.
Linkki videolähetyksen tilauslomakkeeseen on tässä.

Kaikkia osakkeenomistajia kannustetaan vahvasti seuraamaan yhtiökokousta verkossa ja käyttämään äänioikeuttaan valtakirjalla. Suosittelemme tätä erityisesti kaikille, jotka kuuluvat riskiryhmiin tai ovat matkustaneet Suomen ulkopuolella 14 vuorokauden aikana ennen yhtiökokousta. Kaikkia, joilla on flunssaoireita tai jotka ovat altistuneet koronavirukselle pyydetään ystävällisesti jättämään saapumatta yhtiökokoukseen. Viranomaismääräysten vuoksi paikalle tulevien osallistujien määrää saatetaan joutua rajoittamaan.

Halutessasi voit valtuuttaa Atrian lakiasiainjohtajan tai valitsemasi henkilön edustamaan itseäsi.  Valtakirjamallit äänestysohjeineen yhtiökokoukseen ovat saatavilla alta.

Mahdolliset valtakirjat pyydetään toimittamaan täytettynä osoitteeseen Atria Oyj, Teresa Lindström, PL 900, 60060 ATRIA ennen ilmoittautumisajan 24.4.2020 klo 16.00 päättymistä tai PDF-tiedostona osoitteeseen teresa.lindstrom@atria.com.

Jos teillä on kysymyksiä, ottakaa yhteyttä osoitteeseen viestinta@atria.com.

Yhtiökokouskutsu 2020
Nimitystoimikunnan ehdotukset yhtiökokoukselle 2020
Hallituksen ehdotukset yhtiökokoukselle 2020
Osakkeenomistajien ehdotukset yhtiökokoukselle 2020
Hallintoneuvoston lausunto 2020
Palkitsemispolitiikka 2020
Hallituksen uuden jäsenehdokkaan esittely
Hallintoneuvoston jäsenehdokkaiden esittely
Vuosikertomus 2019
Tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastuskertomus löytyvät vuosikertomuksen sivuilta seuraavasti:
- tilinpäätös s. 36-104
- toimintakertomus s. 37
- tilintarkastuskertomus s. 101
Yhtiökokous - valtakirja - yksityishenkilö
Yhtiökokous - valtakirja - lakiasianjohtaja

Tietosuojaseloste