atrian vuosiraportointi 2021

atrian vuosiraportointi 2021

Atrian kehitys vuonna 2021 oli vahvaa. Voit tutustua siihen tällä sivustolla, jolla avaamme vuotta Atrian talouden, strategian ja vastuullisuuden näkökulmista. Atrian vuosiraportti 2021 -kokonaisuus sisältää neljä erillistä, toisiaan täydentävää katsausta ja  raporttia.

Atrian vuosiraportointi 2021

Atrian kehitys vuonna 2021 oli vahvaa
Video

Atrian kehitys vuonna 2021 oli vahvaa

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.

Atria tuottaa kestävää arvoa

Atria on Pohjois-Euroopan johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama, vuonna 1903 perustettu yritys. Olemme tehneet ruokaa ihmisille yli sata vuotta ja haluamme tehdä sitä tulevaisuudessakin. Siksi toimimme maapalloa, ihmisiä ja ruokaa kunnioittaen.

Atrian uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen ja tehokkaaseen, vastuulliseen toimintatapaan. Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme.

Liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 1,5 miljardia euroa ja palveluksessamme oli noin 4 440 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.

Tutustu Atrian strategiaan

Ajankohtaista sijoittajatietoa