Sijoittajat

Atria Oyj on kasvava ja kansainvälinen, suomalainen elintarvikealan yritys. Atria on yli 110 vuoden kokemuksella yksi johtavista ruoka-alan yrityksistä Pohjoismaissa, Venäjällä ja Baltian alueella.

Atria pyrkii aktiivisesti parantamaan tulostasoaan ja kasvattamaan omistaja-arvoaan vahvan taseen ja kannattavan kasvun kautta. Yhtiö toteuttaa kasvuaan Terve Kasvu -strategiallaan. Se painottuu orgaaniseen kasvuun, mutta sisältää myös yritysostojen mahdollisuuksia.

Atrian liikevaihto vuonna 2017 oli 1 436 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 4 449 henkilöä. Konserni jakaantuu neljään liiketoiminta-alueeseen. Ne ovat Atria Suomi, Atria Ruotsi, Atria Venäjä ja Atria Tanska & Viro.
Tutustu Atrian Terveen Kasvun strategiaan

Ajankohtaista sijoittajatietoa

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok