Tuoteasiantuntija

Avoimet työpaikat

Tuoteasiantuntija

Hakuaika 27.4.2021 - 16.5.2021
Tehtävän luonne Toistaiseksi voimassa oleva
Sijainti Läkkisepäntie 23, Helsinki

Hae paikkaa »

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Tule töihin paremman mielen puolelle

Tuoteasiantuntija, meillä on sinulle paikka auki Helsingissä Atrian konseptiliiketoimintojen parissa. Konseptiliiketoimintoihin kuuluvat tuotemerkit ovat Ridderheims, Sibylla ja Mestari Forsman.

Tehtävässäsi ylläpidät vastuullasi olevien tuotteiden tuotetietoja järjestelmiin sekä varmistat tiedon oikeellisuuden aina pakkauksiin saakka. Tuoteasiantuntijana toimit tiiviissä yhteistyössä Atria Ruotsin kanssa tilauksiin ja toimituksiin, valikoimiin, reklamaatioihin sekä kampanjaennusteisiin liittyvissä asioissa. Seuraat aktiivisesti tuoteryhmien myynti- sekä markkinatilannetta vastuullasi olevien tuotemerkkien osalta ja teet itsenäisesti ratkaisuehdotuksia myyntiin ja valikoimiin liittyen. Pääset osallistumaan työssäsi myös tuotekehitykseen ja tuotteiden markkinointiin.


Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä elintarvikelainsäädännön tuntemusta. Aiempi työkokemus elintarvikealalta tukee sinua tehtävän hoitamisessa. Työssäsi tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet energinen tiimipelaaja ja haluat innokkaasti kehittää omaa osaamistasi sekä vahvistaa edustamiesi tuoteryhmien asemaa markkinoilla. Viestit sujuvasti englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti, lisäksi ruotsin kielen osaaminen on eduksi. 
 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle paikan iloisessa ja tehokkaassa tiimissä voimakkaasti kehittyvän liiketoiminta-alueen parissa sekä mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn Suomen tunnetuimpien ruokabrändien parissa. Meillä on hyvinvoiva ja arvostava työympäristö sekä mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Raportoit työssäsi konseptiliiketoimintojen johtajalle.
​​​​

Kysy lisää ja hae!

Lisätietoa tehtävään liittyen saat soittamalla tulevalle esimiehellesi, Pasi Puistolalle (puh. 040 022 6497) ti 4.5. klo 8-10 ja ti 11.5. klo 14-16.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta tarkemmin, joten jätä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 16.5.2021. 


Hyvä työ, parempi mieli

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Sijainti: Läkkisepäntie 23

Hae paikkaa »